Нова Зеландия включи 170 руски сенатори и 6 компании от

...
Нова Зеландия включи 170 руски сенатори и 6 компании от
Коментари Харесай

Нова Зеландия наложи санкции на 170 руски сенатори и 6 компании

Нова Зеландия включи 170 съветски сенатори и 6 компании от отбранителния бранш в листата със наказания във връзка със обстановката в Украйна, заяви новозеландският външен министър Наная Махута.

" Последният кръг от наказания е ориентиран към 170 членове на горната камара на съветския парламент, известна като Съвет на федерацията, както и към 6 компании и организации от отбранителния бранш ", се споделя в известието. Не са посочени детайлности.

По-рано Нова Зеландия разгласи наказания против съветския президент Владимир Путин, членовете на Съвета за сигурност на Русия, съветски политици, предприемачи, най-големите съветски банки, военни водачи и депутати от Думата, които на 15 февруари гласоподаваха за признание на независимостта на ДНР и ЛНР. На тях им е неразрешено да влизат в Нова Зеландия, отказани са им банкови услуги, а възможните им сметки са замразени. Кораби и самолети, принадлежащи на тези страни, както и военни самолети или кораби на държавните управления на Русия и Беларус, не могат да влизат на територията на Нова Зеландия. От 25 април насам страната наложи спомагателни мита от 35% върху съветския импорт. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР