Нова Зеландия, която се опитва да спре разпространението на варианта

...
Нова Зеландия, която се опитва да спре разпространението на варианта
Коментари Харесай

В Нова Зеландия ще искат COVID сертификат при големи събития |

Нова Зеландия, която се пробва да спре разпространяването на разновидността Делта на ковид, заяви през днешния ден, че от идващия месец ще стартира да употребява удостоверения за имунизация на огромни събития и в други случаи на нараснал риск, съобщи Ройтерс.

Министър-председателката Джасинда Ардърн, която през вчерашния ден се отхвърли от тактиката си за елиминиране на вируса заради продължаващия гърмеж от разновидността Делта, означи, че удостоверенията ще оказват помощ да се подсигурява, че огромни събития като музикални фестивали, няма да се трансфорат в места за суперразпространение, заяви Българска телеграфна агенция.

Ще ги използваме като инструмент за понижаване на рисковете тук-там, които се считат за високорискови, в това число всеобщи прояви, сподели на конференция Ардърн, призовавайки хората да се имунизират.

Нова Зеландия заяви през днешния ден за 24 нови случая на ковид, с което инфектираните при актуалната вълна стават общо 1381. До момента изцяло имунизирани са към 48 % от пълнолетните поданици на страната.

Най-големият град Окланд, който беше в локдаун близо 50 дни, резервира високо ниво на паника, макар че неговите 1,7 милиона поданици от на следващия ден ще получат някои спомагателни свободи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР