Нова версия за убийството в Пловдив, при което лекар застреля

...
Нова версия за убийството в Пловдив, при което лекар застреля
Коментари Харесай

Жената на убития крадец: Ако нахлуят в дома ми, ще ги прострелям в крака

Нова версия за убийството в Пловдив, при което доктор простреля престъпно проявен мъж. Според фамилията на убития, той не е влизал в дома на лекаря. И не е бил съден девет, а три пъти за кражба.
" Ако в дома ми влезе апаш, бих го застреляла по крайници. Като чуя звук, ще стана, само че ще ударя единствено по крайници му ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия брачната половинка на Жоро Джевизов, който беше погубен в Пловдив от доктор.
Тя беше безапелационна, че мъжът й не е влизал с щурм в дома на килъра си: " Жоро не е такова момче. Той не краде и оказва помощ на комшиите. При него са единствено побои ".
Съпругата на доктор Иван Димитров, който беше задържан за убийството на Джевизов, също разяснява тематиката: " Съпругът ми в никакъв случай не е отказвал помощ на никого. Щом му се обадят по телефона от болничното заведение, той отива. Случвало се е да ни се провалят проекти, тъй като той би трябвало да се отзове ".
" Когато те атакуван в дома ти, би трябвало да имаш право да се защитиш ", съобщи Жулиета Димитрова и си пожела мъжът й да си е у дома за рождения ден на дъщеричката им.
Димитрова описа, че е схванала какво се е случило на другия ден след стрелбата: " На сутринта мъжът ми сподели, че отива на работа. Разбрахме се да се чуем по-късно, само че той не ми подвигна телефона. А след това видях служителите на реда, които ми споделиха, че той е арестуван за разпит ".
" За трети път обират дома ни. Досега не е имало арестувани . Голямата ни щерка е на 6 годинки, а дребната е на 2 годинки и половина. Нищо не знаят и се старая да не схващат. Голямата задава повече въпроси. Казвам й, че баща й има работа ", съобщи тя и добави, че не знае брачният партньор й да има оръжие.
" Имаме човек с 9 присъди, който вместо да е в пандиза и да чука камъни, е на улицата още веднъж с нож в ръка. Ако този човек Плъха, неговият другар Пора и целият зоопарк влязат в дома ми, аз ще постъпя по същия метод. И всеки естествен човек ще постъпи по този начин ", разяснява случилото се и Ангел Джамбазки, евродепутат и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация.
Освен това Джамбазки прикани да се уточни текстът за неизбежната самозащита, с цел да няма неясноти. Той повдигна и въпроса за притежанието на персонално огнестрелно оръжие за самозащита.
" Текстът на закона е превъзходен - няма превишаване на рамките на неизбежна самозащита, когато нападението е в личния ти дом. Принципът е този: всеки има право да пази имуществото, достойнството, достолепието и здравето си ", съобщи на собствен ред юристът Марин Марковски.


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Крими  Защо експлицитен законов текст не оказва помощ на доктор, защитил фамилията и парцела си? Защо експлицитен законов текст не оказва помощ на доктор, защитил фамилията и парцела си?  Патрулка падна във Владайската река (СНИМКА) Патрулка падна във Владайската река (СНИМКА)  Куп побоища в Благоевградско през тази нощ Куп побоища в Благоевградско през тази нощ  Протест в отбрана на доктор, умъртвил влезнал с щурм в дома му апаш Протест в отбрана на доктор, умъртвил влезнал с щурм в дома му апаш  Полицейски инспекции поради изявления за съветския патриарх във Фейсбук (ВИДЕО) Полицейски инспекции поради изявления за съветския патриарх във Фейсбук (ВИДЕО) Интервю Още Кметът на Банско: Кауза при еколозите за парк " Пирин " ли? Тъпа непримиримост!
Георги Икономов е роден през 1968 година в Банско. Завършил е &b...
Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Гърция желае новото име на Македония да с...
Съставно име и то под формата на една дума, написана слято, за всички използва – това е предлагането на Атина в проектоспогодбат...
СНИМКА на Десислава Радева и Илияна Йотова... Куп побоища в Благоевградско през тази нощ Елтън Джон напусна сцената поради невъздър... Протест в отбрана на доктор, умъртвил влезнал с в... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 5 март
Овен Този понеделник се огледайте за нещо ново, което да вкарате в живота си. Имате потребност от бликам пресен въздух и би трябвало да си я осигур...
Седмичен хороскоп за 5-11 март Патрулка падна във Владайската река (СНИМК... Патриарх Кирил се обиди, че признаваме рол... Анализ: Най-големият зложелател на Путин е Путин НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Нинова: Сделката за ЧЕЗ в прокуратурата,...
Тази седмица цялата договорка в прокуратурата. Хайде да забележим, откакто приказваме за проверка на Прехода. За това прикани водачът на Българска социалистическа партия Кор...
Ангелкова отиде на " Оскар " -ите и споделя, че... Горанов: Може да се мине без страната да... Меркел оцеля - дали е за последно? Патриарх Кирил помоли Радев да пази връзка...  www.expert.bg  Ето кои са 3-те най-скъпи университета в Съединени американски щати Ето кои са 3-те най-скъпи университета в...  Едно най-обикновено деяние се оказа по-вредно от пушенето на 20 цигари дневно Едно най-обикновено деяние се оказа по...  Любопитни, само че малко известни обстоятелства за 3 март Любопитни, само че малко известни обстоятелства за 3...  Швейцария има най-старите нуклеарни мощности в света Швейцария има най-старите нуклеарни мощ...  www.iwoman.bg  Класически холивудски искра и малко цвят на премиите Класически холивудски искра и малко цвя...  Вижте по какъв начин се облече министър Николина Ангелкова на Оскар-ите (снимка) Вижте по какъв начин се облече министър Николина Ан...  4 неща, които се случват, когато се разделите със сродната си душа 4 неща, които се случват, когато се разд...  Ясни са спечелилите на 90-тите награди Ясни са спечелилите на 90-тите награди...  http://www.sportlive.bg  Левски счупи връх от времето на Гунди Левски счупи връх от времето на Гунди  Звезда на Лудогорец с самостоятелни тренировки Звезда на Лудогорец с самостоятелни трени...  Мачовете по малкия екран през днешния ден Мачовете по малкия екран през днешния ден  Ето по кое време най-рано Манчестър Сити може да стане първенец Ето по кое време най-рано Манчестър Сити може да... Интервю Още Кметът на Банско: Кауза при еколозите за парк " Пирин " ли? Тъпа непримиримост!
Георги Икономов е роден през 1968 година в Банско. Завършил е &b...
Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен Нови Най-четени Най-коментирани Жената на убития апаш: Ако нахлуят в дома ми, ще ги прострелям в кра... 22 0 Не законът ни е отговорен за неизбежната самозащита... 78 0 Човек с 9 присъди би трябвало да чука камъни в пандиза...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР