Нова версия за случая с агресия над непълнолетни момичета в

...
Нова версия за случая с агресия над непълнолетни момичета в
Коментари Харесай

Мъжът, замесен в агресията към деца, с коренно различна версия

Нова версия за случая с експанзия над малолетни девойки в София. Репортер на GlasNews.bg се свърза със посочения за забъркан в случая Симеон Цветков. Той е притежател на заведението и катерушките, пред които девойките играели и снимали за ТикТок.

В диалога той назова експанзията “инсинуация ”, като показа радикално друга версия за станалото. Цветков твърди, че децата нанесли вреди на въпросната играчка и даже откраднали 7 лв. от нея. Според Цветков неговата служителка се пробвала да ги хване, а едно от девойките се развикало и тръгнало да бяга. Мъжът твърди даже, че Златева е била удряна.

Цветков разяснява и своите дейности в тази ситуация, заявявайки, че единствено е разтървал дамата и детето. Като изясни, че всичко станало за “30 секунди ”.

Той разяснява и дейностите на своята колежка, като отхвърли  Златева да е удряла девойките. Записите, с които GlasNews разполага, обаче демонстрират друго. В един от фрагментите се вижда по какъв начин дамата идва и удря едно от децата. Цветков не удостовери самият той да има и престъпна регистрация. По наша информация Цветков е регистриран за кражба от хипермаркет, като му била наложена административна глоба, защото е платил откраднати артикули до привършване на досъдебното произвеждане.



Припомняме, че вечерта на 20 януари девойките бяха удряни с издължен предмет. Случаят е от затворен комплекс в квартал “Света Тройца ”.  Действията на децата се виждат от запис, сниман от самите тях - едно от девойките пробва да влезе в оборудването.

В един миг девойките били нападнати от Златева, а Цветков препречил пътя им. Те побягнали и ги избавила намесата на жители, които се намирали в региона.

Впоследствие родителите на децата подали сигнал до Министерство на вътрешните работи. Криминалистите от Трето районно управление (на МВР) открили причинителите и разпитали очевидците на случая.

 Кой лъже и каква е истината? Очаквайте в Glasnews и описа на една от майките на потърпевшите девойки.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР