Нова версия кой сяда в стола на Антон Хекимян като

...
Нова версия кой сяда в стола на Антон Хекимян като
Коментари Харесай

Петима топ журналисти влизат в люта битка за стола на Антон Хекимян в bTV?

Нова версия кой сяда в стола на Антон Хекимян като началник на новите и настоящите излъчвания на bTV се завъртя в медийното пространство в деня, когато bTV Новините отпразнуваха своя 23-ти рожден ден, написа " Стандарт ". 

Асен Иванов, настоящият заместител основен редактор на " Новини и настоящи излъчвания " на bTV, наподобява като евентуалния претендент за позицията, която бе освободена откакто Хекимян се хвърли в политиката, не съумя да стане кмет, само че се класира за общински консултант в София от ГЕРБ.

Иванов има забележителен опит в региона на малкия екран и даже преди този момент бе измежду тези, които се изправиха против Хекимян, когато двамата работеха в медията.

Той също по този начин се употребява с поддръжката на огромна част от своите сътрудници, заради способността си да резервира успокоение в сериозни обстановки и да взема премислени и рационални решения.

Освен Иванов, управлението преглежда и други двама претенденти за позицията - Петър Нанев и Веселина Петракиева. 

Нанев, който стартира своята кариера в спортната редакция на bTV, скоро се завърна от Газа, където показа извънредни репортажи от спора в Близкия изток и това му оказа помощ да набере известност в редиците на медийната група.

Веселина Петракиева заема поста на основен редактор на новинарската стратегия на bTV и е притежател на премията " Продуцент на годината " четири пъти, само че съгласно някои хора в медийната промишленост, възможностите й са по-малки.

Неотдавна се загатна и името на Даниел Чипев, който сега е основен продуцент на новинарските стратегии на Българска национална телевизия и е виновен за наличието и развиването им.

За съвсем две десетилетия журналистически стаж, той работи най-вече в Българска национална телевизия и Нова телевизия. Той е съосновател на новаторската емисия " По света и у нас " в 18 часа и единственият претендент, който не е част от екипа на bTV.

Преди това пък се появи името на Виктория Бехар, която дружно с Люба Ризова изстреля новините на bTV на върха в медийните ранглисти и има максимален принос за развиването на новинарските екипи на малкия екран.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР