Нова твНа какво се дължат високите температури?Това, което имахме до

...
Нова твНа какво се дължат високите температури?Това, което имахме до
Коментари Харесай

До кога ще продължи необичайно топлото време през ноември?

Нова тв

На какво се дължат високите температури?

„ Това, което имахме до в този момент бяха просто едни хубави и топли дни. В националната метеорология дните след Димитровден са познати като „ сиромашко лято ”, по този начин синоптикът от Национален институт по метеорология и хидрология Красимир Стоев коментира топлото време през последните седмици.

Още от през днешния ден страната още веднъж ще попадне в предната част на бездънен циклон, който е ситуиран над Западна Европа с транспорт на въздушни маси от юг. Над по-голямата част от страната в неделния ден ще има раздрана облачност, а оптималните температури в множеството региони ще бъдат сред 15 и 20 градуса.



Ще се усили вятърът от юг, който през днешния ден ще е към момента до сдържан, само че ще увеличи температурите в Предбалкана. През идващото денонощие стойностите ще се покачат още, като на следващия ден те ще достигнат до 25-27 градуса.

До средата на месеца основни превалявания в цялата страна не се чакат, а преходът към по-студено време ще стане последователно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: