Нова ТВ започва излъчването на един от най-успешните български сериали

...
Нова ТВ започва излъчването на един от най-успешните български сериали
Коментари Харесай

Под прикритие тръгва от 9 декември - slava.bg

Нова ТВ стартира излъчването на един от най-успешните български сериали - Под прикритие. Феновете на паметната поредност ще имат опция още веднъж да гледат петте сезона, като началото ще бъде обещано на 9 декември от 21:00 часа. Сериалът ще се излъчва всеки работен ден, като през първите две седмици в петък са планувани двойни епизоди.

Със своите пет сезона Под прикритие се трансформира във феномен за българския тв пазар. Хитовата продукция на Българска национална телевизия е с дистрибуция в съвсем 200 територии в света.

Лентата ще се завърти от самото й начало, когато едно нормално момче от краен столичен квартал получава най-опасната задача – да се внедри в редиците на мафията като първия служител на реда под прикритие.

Зрителите ще проследят преплитащите се сюжетни линии от начало до край, в които основни функции изиграват актьорите: Захари Бахаров (Иво Андонов), Мариан Вълев (Росен Гацов-Куката), Владимир Пенев (Емил Попов), Ивайло Захариев (Мартин Христов), Михаил Билалов (Петър Туджаров-Джаро), Александър Сано (Здравко Киселов-Косъма) и доста други.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР