Нова тв "Възмутен съм от свалянето на протестния билборд на полицаите,

...
Нова тв
"Възмутен съм от свалянето на протестния билборд на полицаите,
Коментари Харесай

Борисов: Възмутен съм от свалянето на протестния билборд на полицаите, не ни пречат

Нова тв "Възмутен съм от свалянето на протестния билборд на служителите на реда, не ни пречат ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов на държавното съвещание, съобщи организация "Фокус ".
Припомняме, че билбордът на служителите на реда, с който възнамеряваха да посрещнат евроделегатите, беше свален. С тази различна форма на митинг униформените желаеха да покажат, че са недоволни от заплащането си и от изискванията на труд, а задачата им беше това да стигне непосредствено до европредставителите.

"Истински засегнат съм от това, което е направила една частна компания и са свалили билборда на митинга на служителите на реда ", разяснява Борисов.

"Това, което съм разпоредил на Лиляна Павлова, е колкото желаят билбордове от рекламата, която имаме за председателството, да им се даде, тъй като не ни пречат ", добави той.

"Ние сега ще стартираме да преглеждаме бюджета на Европейски Съюз за идващия интервал и когато пазиме изключително кохезионната политика, желаят да знаят какъв брой са заплатите и пенсиите в България. Така че освен, че не сме в колизия с техния митинг, 55 млн. изплатихме повече на Министерство на вътрешните работи, 100 млн. повече за армията, двойно нарастване на учителските заплати, 15 млн. в допълнение за Българска академия на науките, 10 млн. и постройка за СУ ", посочи Борисов.

"Безспорно желаеме да увеличим на всички приходите, само че увеличихме и пенсиите. Вчера имахме КСНС и настояванията на военните са за няколко милиарда - от 3 млрд лева нагоре, най-вероятно ще излязат 4-5 милиарда най-после ", съобщи министър-председателят.

"Председателството е на България, нито е мое, нито е на държавното управление. Всички билбордове да се дадат, който каквото неприятно има да каже, там може да го постави и да си каже. Няма да популяризираме България, а всеки, каквото желае да постави. Предоставете им ги, с цел да знаем, че най-много добре ще се покажем. В края на краищата ще покажем това, което сме ", изясни министър председателят.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР