Нова тв е направила доста интересен избор за водещи в

...
Нова тв е направила доста интересен избор за водещи в
Коментари Харесай

Божинката ще води новогодишната програма на Нова заедно с Гала

Нова тв е направила много забавен избор за водещи в новогодишната нощ с вярата, че ще успее да впечатли феновете, само че по-вероятно е да удари дъното. Водещ на новогодишната стратегия с изключение на Димитър Рачков в специфичното издание на „ С Рачков всичко е допустимо “, ще е и някогашният футболист и безконечен плейбой Валери Божинов, прочут с неизчерпаемите си крилата изречения.

 

Ръководството на медията отправило поканата към Божинката да стане лице на шоуто в празничната нощ още преди няколко месеца. Той даже към този момент е получил сюжета и репетира репликите си. Екипът обаче ще разчита главно на импровизациите, с които в действителност е известен.

 

Отначало концепцията на управлението на медията било да води с някогашната му половинка Николета Лозанова, с която имат дъщери и съумяха да запазят положителните си връзки даже и след раздялата. След като стана ясно, че плеймейтката е в очакване на рожба и приготвя риалити за bTV, което да следи бременността й обаче, този вид автоматизирано изнемощял.

 

В последна сметка Божинката ще води празничната стратегия с Гала. Тя ще бъде излъчена във времевия период от 22 ч. до среднощ в ефира на Нова тв.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР