Нова телевизия успя да скара Алекс Сърчаджиева с колежката й

...
Нова телевизия успя да скара Алекс Сърчаджиева с колежката й
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева не се диша с Ралица Паскалева

Нова телевизия съумя да скара Алекс Сърчаджиева с колежката й Ралица Паскалева. Жената на Теодор Салпаров е гневна, откакто предходната седмица фенове я заляха със съсипваща рецензия като водеща на риалитито „ Игри на волята ”. Те желаеха на мястото й да се върне Сашка. Вдовицата на Иван Ласкин пък преди няколко седмици одобри роля в сериала „ Откраднат живот ”. Там Ралица бе измежду главните артисти в продължение на години, само че все още към този момент не я желаят на снимачната площадка.

Вълна от зрителско неодобрение се изля против Ралица Паскалева, откакто предходната седмица актрисата даде изявление в предаването „ На кафе ” в качеството си на водеща на „ Игри на волята ”. Оказва се, че даже и откакто изнесе цялостен сезон в тази роля, почитателите на шоуто към момента не могат да одобряват наличието й на екрана. Те не престават да упорстват на мястото й да се върне Алекс Сърчаджиева, която бе лице на първото издание на риалитито.

„ Харесвам Ралица като актриса, само че като водеща не става. Алекс е прелестна! Толкова е лъчезарна и зареждаща! ” – в този жанр звучаха възпитаните мнения по адрес на Паскалева. По-резките непосредствено обявяваха, че тя не става за водеща, наподобява злобна и нервира с назидателния звук, който поддържа в ефир. Още по-критични се оказаха отзивите за представянето в шоуто на нейния сътрудник Димо Алексиев. Много фенове оповестиха, че съгласно тях той не става освен за водещ, само че и за артист. Всички тези мнения бяха направени на фейсбук страницата, на която бе оповестено изявлението.

Според слуховете, Ралица Паскалева е била шокирана да види сходна зрителска реакция. Първоначално тя решила, че това може да са платени мнения, само че по-късно си дала сметка, че Алекс Сърчаджиева няма пари, с които да заплаща на поръчкови консуматори на обществените мрежи. Звездата с тъга осъзнала, че публиката просто не я харесва като водеща. Единственото, което можела да направи, е да изиска от Нова телевизия да изтрие отрицателните мнения. Но обидата и раздразнението й във връзка с Сърчаджиева остават. Жената на Теодор Салпаров има зъб на колежката си и поради ролята, която й дадоха в новия, единайсети сезон на сериала „ Откраднат живот ”. Именно тази продукция трансформира Ралица в звезда, само че актрисата я напусна преди към година, тъй като смяташе за отпътува за чужбина дружно със своя обичан. Коронавирусът обаче спъна тези проекти и се наложи двойката да остане в България. Според слуховете, откакто станало ясно, че няма по какъв начин да замине, Паскалева пробвала да се върне в сериала, само че там към този момент нямало място за нея. За сметка на това бил фиктивен нов персонаж в историята особено с цел да вземат на работа Алекс.

От своя страна Сърчаджиева била афектирана на Ралица, че е приела офертата да я измести от „ Игри на волята ”. Бившата водеща била на мнение, че сходни оферти би трябвало да се отхвърлят от морални съображения. За упоритостта на Паскалева обаче сходни правила не важат.

Още когато разгласи обществено, че към този момент не работи в риалитито, дъщерята на Пепа Николова не скри своята засегнатост от метода, по който е била отстранена. „ Може би някой някъде не ме харесва, аз нямам отговор, не ми беше обяснено. Но мисля, че заслужавах съответно пояснение, да вземем за пример: „ Стара си, грозна си, не ставаш! ” Поне това... ”, показа предишното лято Алекс. Едва преди дни продуцентът Радослав Тушев удостовери за грозното отношение към някогашната водеща, преда да я изритат от работа. „ Последното тестване пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без пояснение, без съответен диалог, от работата, която доста обичаше и на която беше дала толкоз доста. Както във всичко, без прищявки, без пазарлъци, без излишък. Беше обругана и обиждана, наричана с прилагателни, които ме е позор, че съм слушал. Изминалата година смъкна маските на извънредно подли и неблагодарни хора, които се подиграха с силата, труда, лоялността, обичта на това момиче и освен. Обичам те, грозна и дебела моя. Ти си най-хубавата! “, написа той в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР