Нова телевизия спира предаването на Милен Цветков.Новината бе обявена в

...
Нова телевизия спира предаването на Милен Цветков.Новината бе обявена в
Коментари Харесай

Нова махна Милен

Нова телевизия стопира предаването на Милен Цветков.

Новината бе оповестена в прессъобщение за акцентите в есенния тв сезон. Причините не се показват.

В късния часови пояс, на мястото на „ Часът на Милен Цветков “, малкия екран ще продължи излъчването на занимателно наличие, филми и сериали, съгласно желанията на феновете, посочени в настоящите изследвания на аудиторията, написа в известието.

В края на предишния сезон Нова невиждано спря едно от авансово обявените издания на излъчвания, в което трябваше да бъде разисквана подправената вест за "гръцкия остров на Бойко Борисов ". Същата вечер малкия екран излъчи запис на остаряло предаване, а самият водещ не разяснява обществено какво е довело до смяната.

Пред OFFNews и през днешния ден той отхвърли коментар.

От "Нова Броудкастинг груп " изпратиха и публична позиция за аргументите за решението:

Нова Броудкастинг Груп дефинира програмната скица на телевизионните си канали въз основата на детайлно изследване на зрителските ползи. Данните сочат, че в късните часове аудиторията на NOVA избира занимателни продукции, филми и сериали. През есенния сезон малкия екран ще заложи на подобен вид наличие на мястото на „ Часът на Милен Цветков “. Компанията насочи към водещия опция за присъединяване в друго предаване, само че той избра да се раздели с NOVA.

Нова Броудкастинг Груп благодари на Милен Цветков за дългогодишното съдействие, като остава отворена за бъдещи взаимни планове.

Съвпадение или не, само че по еднакъв метод изчезна от ефир водещата на "Здравей, България " Ани Цолова. Тя също не се появи на екран след лятната си отпуска. Според прессъобщението, и в новата есенна скица митичното ново предаване, което Цолова сякаш приготвя, липсва. Припомняме, че след свалянето на водещата от малкия екран оповестиха, тя остава на работа в медията и готви свое предаване.

Източник: offnews.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР