Нова телевизия извади тежката артилерия, за да се бори за

...
Нова телевизия извади тежката артилерия, за да се бори за
Коментари Харесай

Краси Радков и жена му лапват 100 бона от „Един за друг”

Нова телевизия извади тежката артилерия, с цел да се бори за рейтинг с Би Ти Ви. Тя вкара в шоуто „ Един за различен ” комика Краси Радков в комплект с жена му Станислава Ганчева. Двамата застават пред камерите дружно с титулярния водещ Емил Чолаков, с цел да убият конкуренцията на риалитито „ Ергенът ”, което ще тече по същото време.
 

Краси Радков е прочут с това, че където и да се появи, подвига рейтинга. Заради това свое качество преди време стана водещ на шоуто на Нова тв „ Маскираният артист ”, а по-късно завоюва „ Като две капки вода ” в случай, че пеенето, меко казано, не е мощната му страна. Нова телевизия реши да се възползва от огромната зрителска обич към него, като го вкара в шоуто на Емо Чолаков „ Един за различен ”. Предаването за двойки предходната година претърпя много сериозен спад на зрителския интерес, откакто Би Ти Ви пусна сеирджийското „ Ергенът ”. Сега вторият сезон на промотираното като сантиментално шоу риалити, в което 25 моми се борят за един мъж, се чака със същия интерес, само че от Нова възнамеряват да нанесат тежък удар по конкуренцията, вадейки едно от най-силните си оръжия, а точно – Краси Радков.

Любимият комедиант на Слави Трифонов ще влезе в „ Един за различен ” дружно с половинката си Станислава, като все още не е обявено тъкмо каква роля ще извършват двамата. Хората се чудят дали ще бъдат ко-водещи, или ще се състезават наедно с останалите двойки в фамилното риалити. Зрителите считат, че в случай че е определен вторият вид, то още в този момент може да се направи прогноза, че Краси и Станислава освен ще вземат участие, само че и ще завоюват първо място в надпреварата. Според източник на „ Уикенд ”, за изявата си в шоуто фамилията е получило много стабилен хонорар - общо 100 000 лв..

Предаването ще върви на гърба на „ Ергенът ”. Ще се излъчва в сряда, четвъртък и петък, до момента в който „ Ергенът ” се излъчва единствено в сряда и четвъртък. И двете риалитита в тези дни ще са с начален час 21 часа. В петък „ Един за различен ” ще стартира час по-рано – от 20  часа, незабавно след централната новинарска емисия. Ще продължава цели 3 часа. По същото време Би Ти Ви ще излъчва турски сериал, продължението на българския „ Мен не ме мислете ” и едночасовото, само че излъчващо се единствено един път седмично шоу на Николаос Цитиридис.

Освен да убие всички тези продукции, на К раси Радков и компания е дадена задача да унищожи старта на най-скъпото риалити на Би Ти Ви тази сезон – „ Сървайвър ”. Шоуто за оцеляващи стартира на 18 февруари (събота) от 20 часа, като ще се излъчва и в неделя и понеделник. За да отвлекат вниманието на феновете, от Нова пускат „ Един за различен ” ден по-рано – в петък, като ще го излъчват по изключение и в събота – на гърба на „ Сървайвър ”, който тази година се чака да е изключително абсурден. В неделя, 19 февруари, когато също по изключение ще се излъчва „ Сървайвър ”, Нова пуска най-големия си коз – „ Като две капки вода ”. Водещи са другите два магнита за фенове – Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро, а журито към момента не е обявено, само че се чака да е нормалното – Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки и Юлиан Вергов. Веднага след старта си „ Сървайвър ” стартира да се излъчва в неделя, понеделник и вторник. Епизодите ще се точат по цели 3 часа – от 8 до 11 вечерта. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР