Нова снимка подхрани слуховете за необичайно свободните отношения в областната

...
Нова снимка подхрани слуховете за необичайно свободните отношения в областната
Коментари Харесай

Любов необяснима! Нова снимка с жребеца на областната администрация във Враца, същите жени са около него

Нова фотография подхрани слуховете за извънредно свободните връзки в регионалната администрация на Враца, видя кореспондент на организация BulNews.
Във вторник в постройката на институцията са гостували дребни коледари от група „ Камбанка “ на Детска ясла № 5. По този мотив е направена имиджова фотография, която би трябвало да покаже на обществото какъв брой обичан е регионалният шеф Надя Донкинска. Още същия ден фотото е качено на ведомствения уебсайт с малко инфо по случая.
Това се случва единствено 4 дни след Коледния ваучър на част от администрацията, след който гръмна атомна бомба. Веднага след него във фейсбук беше качена фотография, която провокира необикновен отзив поради тези, които театралничат на нея.



Оказва се, че обсъжданите лица не са застанали в този порядък инцидентно. На новата фотография регионалният шеф Надя Донкинска, служителката Мария Ефтимова и пиарката Поля Равнополска отново са заобиколили юристчето Горан Златков. Този път оповестеният за жребец на администрацията не е клекнал пред дамите, а стои твърдо зад тях.
Възможно ли е това да е случайност?
Опитен психолог би дал отговор, че това е малко евентуално. Втората фотография е направена в различен ден, на друго място и по различен мотив, само че все пак трите фей са се лепнали за Горанчо като гербова марка на декрет за смяната на Конституцията. Отгоре на всичко, хората на двете фотоси са разнообразни, само че това не е попречило на жребеца да залепи за себе си като магнит трите почитателки. Нима не е имало опция някоя от останалите му колежки да театралничи до него?! Имало е, само че до момента в който решат кой къде да застане, и регионът към Горанчо е бил блокиран с доста хъс и пристрастеност.
В обществото към този момент с изненада се разяснява по какъв начин палавата Донкинска е разрешила на свои подчинени да яздят едновременно нейния жребец. Дали пък не е стигнало до слобка?!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР