Нова следа се появи от изчезналия Емил Боев в Перник

...
Нова следа се появи от изчезналия Емил Боев в Перник
Коментари Харесай

Камера е заснела Емил Боев миг преди да изчезне - поел към гората над Перник

Нова диря се появи от изчезналия Емил Боев в Перник - оказа се, че камера в града го е снимала, че потегля в посока към гората над Перник, заяви, базирайки се на свои източници.
Още по темата
Доброволци, близки и другари на мъжа потеглиха към мястото в гората, снимано на камерата. В акцията по издирването му вземат участие служители на реда с кучета, водолази и доста доброволци.

За последно Емил е общувал с майка си часове преди да замине от София за Перник. Казал ѝ е, че я обича и ще ѝ звънне сигурно, заяви.

Проверен е регионът на средновековната цитадела " Перник ", както и към нея, до цех " Кристал ", стана ясно от доброволците, които още веднъж, както и при търсенето на дребния Сашко, се проведоха през обществената мрежа.

В помощ на издирването довечера беше включена и термокамера.

Доброволци към този момент обиколиха и околните села Люлин, Дивотино, Витановци, Зидарци, Лесковец, град Радомир и останалите, като разлепиха плакати с лика на търсения. И още веднъж дружно с перничани на помощ се притекоха и доброволци от столицата.

 Доброволци и служители на реда в Перник още веднъж на крайник, търсят изчезналия на Виж още

Емил Боев е забелязан за последно към 3 сутринта в петък без телефон на кукерския церемониал " Сурва " в Перник и от този момент никой няма контакт с него.

Той е с кестенява коса, висок 1.80 м, бил е облечен с камуфлажно яке и тъмни панталони, а сега е с мустаци и брада, съгласно описанието на изчезналия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР