Нова серия акции срещу купуването на гласове. Жандармерията и полицията

...
Нова серия акции срещу купуването на гласове. Жандармерията и полицията
Коментари Харесай

Нова серия акции срещу купуването на гласове

Нова серия акции против пазаруването на гласове. Жандармерията и полицията ревизират квартали в Благоевград, Горна Оряховица, Русе, Бургас, Велико Търново и Бяла Слатина.
.

Благоевград

Един човек е арестуван в благоевградския квартал „ Предела ”. Неговите близки настояват, че не знаят за какво е отведен. „ Никой не ти дава пояснение каква е повода. Полицаите влязоха като някои еничари. Това ли е справедливостта ”, питат родителите му.

По думите на майката на арестувания той се занимава със строителство. Баща му сподели, че не е купувал гласове. Досега не е имал прегрешения. Домът му е бил претърсен, а органите на реда не намерили нищо, настояват още околните на арестувания.



Горна Оряховица

Цяла нощ продължава акцията в Горна Оряховица, като към този момент има петима арестувани. Кварталите „ Гарата ” и „ Калтинец ” са блокирани с КПП-та. Операция се организира и в фамозното с телефонни измамници село Камен.

„ Някои от петимата, които се водят към районното ръководство, са създали частични самопризнания. Предизборно нямаме арестувани. Получени са пет сигнала, само че не са добити данни за незаконна активност ”, изясни началникът на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Горна Оряховица Мариян Лонгинов.



Бяла Слатина

Всички входове и изходи на Бяла Слатина са блокирани от полицията. Очаква се през целия ден екипите да обикалят града и да реагират на сигнали.
Източник: NOVA
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР