Нова седмица, нов силен брой на Марица. Убедете се от

...
Нова седмица, нов силен брой на Марица. Убедете се от
Коментари Харесай

Четете в Марица: Пловдив изпревари София по търсене на раб...

Нова седмица, нов мощен брой на " Марица ". Убедете се от акцентите:

 

Газ по Коледа - бензинът в Пловдив е най-евтин!

Голямото пътешестване по Коледа и Нова година няма да съсипе фамилния бюджет, най-малко що се отнася до пътуването с персоналния автомобил. На фона на галопиращите нагоре цени на главните артикули горивата не престават да поевтиняват. Пловдивчани са измежду най-големите късметлии, тъй като в града и прилежащите обитаеми места се продава най-евтиният бензин.

На някои места той към този момент може да се откри за 2,62 лева./л преди отстъпката от 25 ст. Това значи, че на процедура зареждаме за 2,37 литър. Според уеб страницата  Fuelo.net  на бензиностанциите в Пловдив през вчерашния ден междинните цени бяха надлежно: Бензин A95 - 2,73 лева./л, Дизел - 3,15 лева./л, Пропан Бутан - 1,17 лева./л, Метан - 3,22 лева./кг. За съпоставяне междинните цени на обособените горива в страната са по-високи сред 1 и 16 стотинки за литър, като най-скъпите са в Кърджали. 

 

Васил Тончев, социолог: Има нежен късмет за кабинет Янев с трети мандат 

Никой с изключение на Движение за права и свободи няма да рискува да поддържа държавно управление с мандата на ГЕРБ, който и да е претендентът за министър председател, твърди пред " Марица " още той. Други акценти от изявлението: " Избори през март е най-реалистичният сюжет в политическата рецесия ", " Промяната сбъркаха, като се конфронтираха с президента Радев ".

 

Икономиката на Пловдив има потребност от съвсем 25 000 нови чиновници

Шивач, машинен оператор и заварчик - най-търсените фрагменти следващата година.  Икономиката на района търси общо 24 720 служащи и експерти, което е дял от 12% от всички оповестени потребности на работодателите в страната. В съпоставяне с година по-рано бизнесът в област Пловдив ще търси с 8% повече служащи. В класацията по области следва София-град, която отстъпва лидерското си място на Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР