Нова рокада преобърнала отношенията на Мариана Векилска и бившия ѝ

...
Нова рокада преобърнала отношенията на Мариана Векилска и бившия ѝ
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Мариана Векилска взе апартамента от бившия си

Нова рокада преобърнала връзките на Мариана Векилска и някогашния ѝ брачен партньор Симеон Колев. Тв водещата е съумяла да вземе жилището, в който с радиожурналиста живееха дружно, до момента в който бяха семейство, назад единствено за себе си.

От няколко месеца насам Симо бил натирен от жилището в София от някогашната си жена. Мариана напълно ремонтирала дома им, пребоядисала стените, сменила част от мебелите и изхвърлила цялостен куп от общите им мемоари – фотоси и сувенири, които натрупали по време на 12-годишната си обич. Когато двамата взеха решение да се разделят през 2019 година, Векилска постъпи толерантно с екслюбимия си и му остави жилището им, с цел да живее в него. После тя отпътува да прави кариера в европейска институция в Брюксел, само че не остана задоволена от живота зад граница и единствено година по-късно се върна назад у нас. Докато беше в Белгия, журналистката живееше чартърен там, а връщайки се в София за отпуските си, оставаше във въпросния апартамент, където живееше Симо с техния наследник Момчил.

„ В този интервал реших, че Симо е по-адекватният родител от двама ни. Постъпих като същински мъж – станах, изнесох се от личния си апартамент и оставих там сина си и Симо “, призна тогава тя в телевизионно изявление. Когато обаче звездата от дребния екран решила да завърши дефинитивно с емигрантските си пориви, споделила на Колев, че би трябвало да се изнесе от жилището. Сега той живее в различен апартамент, а Мариана се шири в дома, в който и двамата години наред влагали парите си. Колев обаче нямало какво да направи, тъй като парцелът се водел на името на телевизионерката.

Водещата на „ България в 60 минути “ бързо трансформирала жилището в нови цветове, с цел да не ѝ припомня по нищо за проваления ѝ брак. Вече 3 години след раздялата обаче Векилска към момента не се е появявала с нов мъж до себе си обществено. В коридорите на Българска национална телевизия под сурдинка се приказва, че журналистката сменила няколко колегата, само че нито един не отговарял на визията ѝ за мъжа фантазия. От своя страна Симо също води ергенски живот, само че по-трудно претърпява самотата. Неотдавна той призна, че се е наложило да посещава даже сеанси при психотерапевт, с цел да превъзмогне болката и мрачните мисли, които го налегнали след изоставянето му от Мариана.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР