Нова разработка, чието действие наподобява „програмиране“ на човешкото тяло, разтърси

...
Нова разработка, чието действие наподобява „програмиране“ на човешкото тяло, разтърси
Коментари Харесай

Нова разработка обезопасява човешкото тяло

Нова разработка, чието деяние прилича „ програмиране “ на човешкото тяло, раздруса медицинските среди. Тя е в положение безусловно да „ вгради “ имунитет, с което ни прави съвсем недосегаеми даже за най-опасните болестотворни агресори. Разработката, зад която стои интернационален теоретичен екип, към този момент пристигна и у нас с името Tibanol (Тибанол).

„ Трансплантация “ на имунитет

Уникалната селекция от естествени субстанции в Tibanol прилича профилиран медицински екип. Със способността си да улавя и „ изяжда “ разнообразни причинители на заболявания бета-глюканът извършва ролята на незабавно звено. Веднага след него случая поема коластрата, която като самобитен експерт по вътрешни заболявания поддържа в норма „ виталните индикатори “ на имунитета ни. На помощ се притичат още инфекционистът, токсикологът и алергологът в лицето на прополиса, джинджифила и рибеното масло. За дихателната система дава отговор пулмологът в групата – евкалиптовото масло. Присъстващите в Tibanol витамини А, С, D и В12 плюс минералите цинк и селен, сходно на опитни медицински сестри, подсигуряват ефикасната работа на „ лекарския екип “. Всички те активизират противовирусните сътрудници в тялото, задействат веществата, потушаващи възпаленията, и подтикват клетките убийци. Резултатът е препрограмиране на нашия „ биологичен код “, което с болничната терминология може да се опише като „ трансплантация на имунитет “. Сложната „ интервенция “ се случва под зоркото око на началника на екипа – невероятното вещество лактоферин. Като истински военачалник той следи работата изкъсо и подсигурява, че имунната реакция подхожда на атакуващия ни сега зложелател. Така Tibanol обезпечава отбрана с цялостно покритие, а имунната реакция е премерена по мощ и точно ориентирана.

На точното място в точното време

Като гаранция, че тялото ще нанесе ответния удар в точното време и на точното място, за производството на Tibanol е употребена специфичната технология за капсулирате DUOCAP™. При нея съставките са разпределени в две капсули, запечатани една в друга, които се разтварят двуетапно. Всяка „ води “ своето наличие и го освобождава там, където му е мястото. Нещо повече, с изключение на самобитна ракета притежател, двойната капсула съставлява и предпазен скафандър, който защищава биологичната интензивност на веществата, с цел да попаднат в организма с оптимално непокътнати качества и продуктивност. А това е застраховка, че резултатът ще е предстоящият.

Специалистите към този момент потвърдиха


Проф. Мариано Марота е експерт по „ Фармацевтична химия и технология “ и учител в университетите в Павия, Ферара, Палермо, Салерно и Киети. Президент е на Национална асоциация на фармацевтичните химици и технолози A.N.C.T.F. и на Италианската асоциация по хомеопатия A.I.O. Дълги години е бил шеф на отдела за научноизследователска и развойна активност на реагенти за клиничен химичен разбор на Италианския Институт по Имунология (ISMUNIT).
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР