Нова рап война се задава на хоризонта. Иван Динев –

...
Нова рап война се задава на хоризонта. Иван Динев –
Коментари Харесай

Устата скочи на Ицо Хазарта

Нова рап война се задава на хоризонта. Иван Динев – Устата скочи на Ицо Хазарта след последното му обществено писмо.

Хазарта мина в пояснителен режим след офанзива от „ Демократична България”, че е пял на избирателен концерт на ГЕРБ в Самоков. Изявата му провокира хиляди отрицателни мнения, че е против системата, а в това време пропагандира за нея.

Безкрайните пояснения на Хазарта подразниха много мощно сътрудника му Иван Динев, който го нападна с ядни думи.

„ Ми започвам да се нервирам към този момент. Ицо разгласил през днешния ден отново някакво обяснително писмо за предизборния си концерт! Стана като Камен Донев с писмата си за тези, които не харесват кино лентата му " Уют " (между другото кино лентата си е... не го бива, но хич) Аз пък към този момент, колкото и да желая не мога да оправдая Хазарта”, съобщи още той.

Устата, който е комедиен артист, се заканва, че ще се майтапи с „ Ъпсурт” на идващото си зрелище. Певецът е прочут с пиперливия си език, и както споделят хората, не цепи басма на никого. Причината е, че от години той е подложен на гневна акция, че прави дуети с чалга реализатори, написа "България през днешния ден ".

Устата им отвърна с песента „ Дебел”, в която атакува поред.

„ Правил съм го с гейове, правил съм го с роми”, пее Устата припомняйки, че има дуети, както със Софи Маринова, по този начин и с Азис.

Публична загадка е, че артистът не се трае и с сътрудника си Криско, а в клипа към песента „ Дебел” имитира танца от клипа на Криско и Слави Трифонов.

С другарски звук той се пошегува и с сътрудника си Милко Калайджиев. „ Милко се отхвърли от политиката и продължава да пее. Жалко”, написа Устата, визирайки отхвърли на мустак номер едно на републиката да се впусне в политиката, след локалните избори за кмет на Свиленград.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР