Нова проява на Кейт Мидълтън се появи в мрежата няколко

...
Нова проява на Кейт Мидълтън се появи в мрежата няколко
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън не желае да коментира интервюто на Хари и Меган - slava.bg

Нова демонстрация на Кейт Мидълтън се появи в мрежата няколко часа след излизането на скандалното изявление с Меган Маркъл и принц Хари.
Херцогинята на Кеймбридж извършва почтено кралските отговорности.

Кейт Мидълтън реши да не разяснява към този момент скандалното изявление на принц Хари и Меган Маркъл с Опра Уинфри. 39-годишната херцогиня на Кеймбридж, макар шума, който се подвигна към Бъкингамския замък, продължи да извършва почтено кралските си отговорности. В навечерието на Международния ден на дамата тя се свърза с Жасмин Харисън, 21-годишна британка, която плаваше през Атлантическия океан единствено с лодка. Самият диалог беше записан седмица по-рано, само че херцогинята на Кеймбридж не отсрочи публикуването му за специфичната дата.

За новия си външен тип Кейт Мидълтън избра бледорозова блуза за 80 паунда от английската марка Boden и добави визията с обеци, които да съответстват с тоалета ѝ.

Феновете на кралското семейство означиха, че херцогинята на Кеймбридж даже не демонстрира, че е загрижена от излизането на скандалното изявление с Меган Маркъл, което ще я подсети за гръмката им свада преди две години. В диалог с Опра Уинфри херцогинята на Съсекс призна, че брачната половинка на принц Уилям я е разплакала тъкмо в навечерието на сватбата.

Кейт Мидълтън беше съсредоточена върху дневния ред и се обърна към събеседничката си Жасмин Харисън: „ Вдъхновявате доста дами и млади девойки да последват вашите стъпки “. Пътешественичката изрази вяра, че нейните старания ще трансформират усещането за „ хората, които считат, че нещо е невероятно “.

Кейт попита Жасмин какво е да си самичък в океана в продължение на 70 дни и дали има някакви психически проблеми в това отношение....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР