Нова, модерна жилищна кооперация в ж. К „Еленово“, бе обстрелвана

...
Нова, модерна жилищна кооперация в ж. К „Еленово“, бе обстрелвана
Коментари Харесай

Вандалски акт! Нова кооперация бомбардирана, собствениците на апартаменти ужасени

Нова, съвременна жилищна кооперация в ж. К „Еленово“, бе обстрелвана с яйца тази нощ. Неизвестни вандали счупили по стените, терасите и прозорците на живеещите в блока десетки яйца, които разтичайки се по стените са трансформирали фасадата на кооперацията в грозно удостоверение на нечия дивотия, предава Струма.

Това се случва за следващ път в същата кооперация. Първият път притежатели на изцапани жилища сезираха полицията за дейностите на вандалите, само че резултат нямаше.

Днес още веднъж ще подадат сигнал. “ Не е допустимо да не могат да се открият злосторниците, през целия ден мием яйцата по прозорците и по терасите ни. Това е безсрамие. Остреща е магазин, който се охранява с камери, евентуално те са записали причинителите. Може да се ревизира. Наблизо има капанчета, където се събират всевъзможни хора да Пият и да се забавляват и допускаме, че това е тяхно дело, само че е извънредно време да се вземат ограничения, споделят притежателите на жилища в блока.

От фотосите, които направихме ясно се виждат пакостите, направени след бомбардировката с яйца, освен това че огромна част от изцапаните площи бяха почистени. За следващ път сме очевидци на демонстрация на изкюлчително ниска просвета и липса на образование, нещо с което Благоевград постоянно се сблъсква. Само преди ден публикувахме материал за младежи, които изпълниха фонтаните в центъра на града с перилен препарат и ги трансфораха в сапунен остров посред площада.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР