Нова мода за джигитите у нас. Пуснаха атракция да караш

...
Нова мода за джигитите у нас. Пуснаха атракция да караш
Коментари Харесай

Екстремното изживяване: Караш по галоши за 3 стотака

Нова мода за джигитите у нас. Пуснаха атракция да караш по галоши за 3 стотака, сподели изследване на " Телеграф “. Екстремното преживяване включва шофиране на специфична писта, където се кара, до момента в който гумите се изтъркат. Удоволствието потегля от 260 лева и стига до 500 лева, като времетраенето е към 40-80 минути. Има огромно търсене на ваучери на промоция за 400 лева

Подарък

" В момента това е един от най-търсените дарове. Освен това нашите клиенти споделят, че след атракцията карат доста по-спокойно в градския трафик “, описаха автомобилни специалисти. По думите им сходен подарък е съвършен за изнервени водачи. Ваучер за дрифт сесия може да се поръча онлайн, като доставката е с пощальон до няколко дни. Идва до адреса в първокласна опаковка и с персонално обръщение. След това може да се употребява в границите на една година. За да се възползвате от подаръка, би трябвало седем дни по-рано да запишете час за рисковото преживяване. Полигони за сходни дрифт атракции има към София и Сапарева баня.

Цени

Цените на ваучерите потеглят от 260 лева За тези пари ще ви дадат да шофирате рисково на полигон 40 минути. Има опция да доплатите за един час. Ще карате сами с професионален водач на седалката до вас и ще въртите гуми на воля. Преди това има и теоретична част – рали състезатели ще ви приготвят за практическата. За 282 лева ще имате разполагаем 30 минути, в които да карате, до момента в който изтъркате гумите. Минималната възраст е 12 години. За едночасово шофиране, при което сменяте два чифта гуми, би трябвало да платите 497 лева, като цената е понижена от 530 лева Условието е да имате шофьорска брошура. Допускат се и малолетни, само че наложително с написано единодушие от родител. Освен това младежът би трябвало да има опит с кола със скорости. Децата би трябвало да бъдат с височина най-малко 140 см. На място се дават каска и кепе. Препоръчва се мераклията за дрифтове да дойде с дълъг ръкав и крачол, предава " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР