Нова мода - бой между ученички става популярна сред децата.

...
Нова мода - бой между ученички става популярна сред децата.
Коментари Харесай

Нова мода в училищата: Бой между момичета

Нова мода - пердах сред ученички става известна измежду децата. Това изясни в ефира на bTV майката на момиче, взело участие в пердах със съученичка, Ренета Загорова. Видео, което демонстрира пердах на ученички във физкултурния салон, се популяризира в обществените мрежи.
На видеозаписа две девойки се бият, едното е хванало другото за косата и го скубе и удря. Другата ученичка дълго пробва да се измъкне от битката, само че не съумява.
Майката на потърпевшото момиче Ренета Загорова изясни, че видеото се е популяризирало извънредно бързо освен в Павел Баня, където двете деца учат, а и в цялото интернет пространство.
"Аз го получих от брат си, за броени часове се е популяризирал ", осведоми майката. Тя подчертава, че това е второ такова видео в границите на 10 дни. В първия видеозапис, жертва е насилничката на щерка й. "Явно навлиза някаква нова мода сред децата. Планират се такива събирания и побоища върху девойки ", възмутена е Загорова. Тя дообясни, че двете деца не са се разбирали, само че до този миг не се е стигало до разпра.
Ренета Загорова изясни, че е разговаряла със родителите на детето, нападнало щерка й. И двете фамилии съветвали децата си да не влизат в контакт едно с друго.
Жената добави, че спорът сред ученичките се е развил във физкултурния салон на учебното заведение, където по това време преподавател е нямало. Учениците имали колоездене и учителят бил на открито. По думите й през това време момичето е нападнало щерка й.
"Това, което ми сподели щерка ми - тя била в салона и ритала топка, когато другото момиче влиза и се насочва непосредствено към нея ", посочи Загорова.
От своя страна учителят по физическо Георги Георгиев изясни, че не е обърнал внимание на случката. Причина за това било отсъствието на забележими следи от багра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР