Нова концепция на производителя намалява цената на тонер касетата Когато става

...
Нова концепция на производителя намалява цената на тонер касетата
Когато става
Коментари Харесай

Brother Toner Benefit прави печата с лазерно качество много по-достъпен

Нова идея на производителя понижава цената на тонер касетата



Когато става дума за документи и бизнес преписка, лазерните печатащи устройства абсолютно са желани. Развитието на технологиите не подминава тези артикули и даже началният клас лазерни принтери към този момент оферират скорост от 20 страници в минута и щемпел с резолюция над 600 dpi.

Японската компания Brother, която има съществено добро име поради надеждните и преференциални печатащи устройства, които предлага, напълно неотдавна пусна в продажба новата си серия Toner Benefit. Първите два модела, които носят това означение, са монохромният лазерен принтер HL-1222WE (189 лева с ДДС) и мултифункционалното устройство DCP-1622WE (279 лева с ДДС).

Общото при тях, с изключение на техническите характерности, е че употребяват един и същи консуматив – тонер касета за до 1500 страници, която има изненадващо налична цена – единствено 44 лева с Данък добавена стойност. На процедура това значи повече от два пъти по-изгодна себестойност на страница спрямо други предлагани модели от същия клас.

Намаляването на цената на тонер касетата до това извънредно равнище е допустимо с помощта на потреблението на нова идея, при която тонер касетата съдържа на процедура единствено тонера, а всички механични съставни елементи са изнесени в други модули.

Външният тип и инсталацията на по-голямото устройство – DCP-1622WE – по нищо не се отличават от откритите правила в класа. Управлението на настройките е осъществено посредством бутони и двуредов матричен екран. Плюс е съществуването на екранни менюта, документи и програмен продукт напълно на български, което постоянно е било приоритет на марката Brother.



Единственият по-технически миг, преди да започнете да печатате, е настройката на мрежовата връзка, тъй като и двата модела от линията Toner Benefit поддържат Wi-Fi , т.е. въобще няма да ви се постанова даже да купувате кабел за принтера. След като устройството е обвързвано към локалната безжична мрежа, остава единствено да инсталирате софтуера на Brother за модела. Той е подсъзнателен и предлага голям брой варианти, когато имате потребност от тях, без да ви затрупва с непотребни детайли за избор на настройки.

Ако инсталирате съответната алтернатива, можете да получавате информация за нови версии, в това число за нов фърмуер, чиито ъпдейт лишава по-малко от 2 минути. По този метод ще сте сигурни, че принтерът постоянно работи по най-хубавия метод.

Качеството на щемпел е на предстоящото високо равнище , с помощта на резолюцията от 2400х600 dpi, а скоростта от 20 стр./мин. прави модела подобаващ и за дребни работни групи от 5-8 души. Първата страница след стартиране на поръчката за щемпел излиза след по-малко от 10 секунди, тъй че принтирането няма да губи прекалено много от скъпото време на чиновниците.

Когато приказваме за оптимални условия на употреба и дълъг живот на техниката, е доста значимо да се употребяват истински консумативи , най-малкото тъй като те резервират гаранцията на продукта. При Brother DCP-1622WE тя е солидните 3 години след онлайн регистрация и по тази причина компанията ви подтиква да получавате най-хубавото качество и надеждност от продукта си, като купувате единствено истински тонер касети, към този момент на доста по-достъпна цена – 44 лева за 1500 страници. Неслучайно слоганът на серията е „ Позволете си оригинал! ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР