Нова киновойна се заформи между режисьора Максим Генчев и актьорите

...
Нова киновойна се заформи между режисьора Максим Генчев и актьорите
Коментари Харесай

Сашо Дойнов аут от филма за Ботев заради Максим Генчев - slava.bg

Нова киновойна се заформи сред режисьора Максим Генчев и актьорите Ники Илиев, Александър Дойнов и сина му Станислав.

В началото на годината режисьорът на кино лентата за Ботев разкри, че наследникът на Бойко Илиев е измежду одобрените герои. В следствие се оказа, че ролята била обещана на Станислав. Заради разразилия се скандал легендата на Военния спектакъл Сашо Дойнов отказал да играе в лентата.

"Каза ми, че ролята е особено за мен. Щял да написа още и още, с цел да се получи мечтаната картина. Пишеше текстове, учех сюжети... Мина половин година и още нямаше развиване по въпроса. Виждах, че наближава 2020 и още веднъж се свързах с него. Говорихме по тематиката ден преди да пусне публично известие, че моята роля е взета от Ники Илиев. Тогава му споделих: "Ей, човеко, остава си, нали? ". Не остана. А ние сме другари - едно време баща и той са прекарвали време дружно, около ВИТИЗ и ученето. Не се прави по този начин! ", споделя попареният Станислав Дойнов пред Телеграф.

Той отхвърли да назове сумата, която е превел, с цел да подкрепи реализацията на кино лентата. "Можеше да се разберем като огромни хора, само че това не се случи ", добавя Дойнов. Генчев считал да му даде ролята на Ботевия палач, съгласно легендата Джамбулет.

"Баща ми имаше предложение да се включи с дребна роля във кино лентата, само че няма да го направи поради случилото се. Каква е гаранцията, че този път обещанията ще се спазят? Аз разбрах, че няма да играя от Facebook. Нелепо е. ", приключва огорченият Дойнов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР