Нова Кар“ ООД е новият оторизиран дилър на марките Peugeot

...
Нова Кар“ ООД е новият оторизиран дилър на марките Peugeot
Коментари Харесай

Нов дилър на Peugeot и Opel в Стара Загора

„ Нова Кар “ ООД е новият оторизиран дилър на марките Peugeot и Opel за района на гр. Стара Загора. Дружеството е част от група, която е дълготраен дилър на Volkswagen и Audi за този район, с което се е потвърдил като правилен сътрудник в автомобилния бранш.

Автокомплексът се намира на ул. „ Богомиловско шосе “ 1-ви км, на западния излаз на гр. Стара Загора. Той се простира на обща повърхност от над 900 кв.м, като шоурумите на Peugeot и Opel заемат към 350 кв.м. Там са изложени най-актуалните модели от двете марки: новият Peugeot 308, въодушевен от френската грациозност, и Opel Astra, Opel Corsa и Opel Crossland - знаци на немските технологии.

За привличането и задържането на клиенти центърът предлага многообразие от артикули и съпътстващи услуги, измежду които продажба на нови коли, гаранционно и следгаранционно сервизиране, продажба на истински аварийни елементи и аксесоари за марките Peugeot и Opel. Част от специфичните предложения на „ Нова Кар “ са сервизните стратегии 4+ и 8+ според от годините на автомобила. Сред услугите е и изкупуване на транспортни средства без значение от марката и продажба на използвани коли.

„ За нас е извънредно значимо клиентите да са задоволени от предоставяните артикули и услуги, по тази причина се стремим да предложим най-хубавите решения, отговарящи на техните характерни условия. За тази цел поддържаме и развиваме система за ръководство на качеството, основана на интернационалните стандарти, като работим с високотехнологично съоръжение и дипломиран екип от млади експерти. Вярваме, че като дилър на Peugeot и Opel, ще помогнем за по-доброто позициониране на марките в района. Вече работим в тази тенденция и чакаме от ден на ден удовлетворени клиенти “, споделя шефът на „ Нова Кар “ Атанас Халачев и добавя, че до 2 години следва да се построи напълно нов търговско- сервизен комплекс по мултибранд концепцията на Stellantis.

###
„ София Франс Ауто “ АД (SFA) е в автомобилния отрасъл към този момент 30 години. Дружеството е формален вносител на Peugeot от 1992 година През 2019 година става формален вносител и на DS Automobiles, a през 2021 година причислява към портфолиото си Opel и Citroen. Търговската и сервизна мрежа на SFA за четирите марката наброява 36 дилърства, от които 11 са лични, обединени под марката SFA Retail.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР