Нова измама с акции на БЕХ с огромна доходност. Срещу

...
Нова измама с акции на БЕХ с огромна доходност. Срещу
Коментари Харесай

Нова измама с акции на БЕХ с огромна доходност


Нова машинация с акции на БЕХ с голяма рентабилност. Срещу 300 лева инвестиция ще печелите по 5000 месечно, дава обещание „ продавачът “.

„ Всеки, който закупи акции на Българския енергиен холдинг на стойност 300 лева, получава приход от 5000 лева на месец “. Тази „ изкусителна “ реклама плъзна в обществените мрежи.

Тя е сякаш от името на държавния холдинг,  който предоставял „ неповторима опция на българските жители да търгуват с естествени запаси “.

Посочена е и „ платформата “, на която заинтригуваните вложители, търсещи високи облаги, би трябвало да се записват, с цел да придобият акции на БЕХ – уеб уеб сайтът PLATFORM-BT.COM, написа Сега.

Атрактивното предложение в действителност е типична машинация, по този начин не посещавайте „ платформата “ даже от любознание, тъй като може да получите вирус.

Акции на БЕХ не се продават – нито на посочения уебсайт, нито по различен метод. Всъщност безусловно същата реклама се появи преди няколко месеца. Още тогава БЕХ  реагира и предизвести, че става дума за уебсайт менте.

Тогава не стана ясно дали има лековерни хора, които са се подвели от обещанията за големи облаги и са пробвали да се снабдят с акции.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР