Нова инициатива ще опита да отмени лятното часово време, защото

...
Нова инициатива ще опита да отмени лятното часово време, защото
Коментари Харесай

Тръгва подписка срещу лятното часово време, било вредно

Нова самодейност ще опита да анулира лятното часово време, тъй като то е безсмислено и нездравословно.

Според Ани Алашка от Българската стопанска камара, Еврокомисията в действителност не задължава националните държавни управления да вкарват лятното часово време.

" Единственото ни обвързване е, в случай че решим да го вършим, да го вършим в съответен ден и час, идентичен за Евросъюза ", сподели Алашка, представена от Дарик Нюз.

Тя се надява българските служители да намерят пет минути от своето лично време, с цел да прочетат директивата.

Подкрепящите самодейността имат вяра, че в случай че се направи изследване, ще се види, че отрицателните резултати са повече от изгодите, че общата настройка е срещу въртенето на стрелките. Не е целесъобразно да въртим биологичния часовник и ритъма на живот на хората два пъти годишно, изключително като отчетем в какъв общ стрес живеем.

През последните години редица страни се отхвърлят от потреблението на лятното часово време. Сред тях са Казахстан (2004), Киргизстан (2005), Ирак (2007), Пакистан (2009), Бангладеш и Грузия (2010), Армения (2011), Русия, елементи от Украйна (областите Донецк, Луганск и Крим) и Египет (2014), Азербайджан (2015). Държавите, които се отхвърлят от зимното часово време и остават за непрекъснато на лятното, са Беларус (2011) и Турция (2016).
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР