Нова информация се появи относно скандала с кадрите, на които

...
Нова информация се появи относно скандала с кадрите, на които
Коментари Харесай

Бащата на провесеното през балкон бебе: Голямата братовчедка съвсем неволно си е играла с бебето

Нова информация се появи по отношение на абсурда с фрагментите, на които се вижда по какъв начин дете е провесено през остъклена тераса. Първите известия бяха, че детето е държано от майката, само че се оказва, че това е 12-годишната му братовчедка, а майката е била до магазина. От протекция на детето обявиха пред Нова тв: " При визитата в дома на фамилията заварихме бащата Петър, гушнал детето и две лели на адреса. На пръв взор изискванията бяха положителни, имаше креватче и условия за развъждане на детето. Ние към момента не знаем какво се е случило ".

Бащата Петър от своя страна съобщи: " Вчера от вас разбрах за клипа. Мисля, че огромната братовчедка напълно несъзнателно си е играла с бебето. То доста обича братовчедка си. Не я оставяме постоянно с нея, само че просто по някой път се постанова брачната половинка ми да върви до магазина. Ще направя всичко допустимо най-малко два дни седмично да почивам, с цел да оказвам помощ. Благодаря на всички институции, че толкоз бързо реагираха, тъй като самият аз не разбрах какво се случва ".

Кръстникът на детето пък добави: " Майката непрекъснато плаче, изпадна в някакъв потрес, който не мога да си обясня. Искам да благодаря на комшийката, която е подала сигнала. Смятам обаче, че този случай не е основателна причина да се лишават децата от фамилията, защото те се възпитават и отглеждат добре ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР