Нова генерация малки волейболисти се обучават във Вършец. Децата са втори

...
Нова генерация малки волейболисти се обучават във Вършец.
Децата са втори
Коментари Харесай

Младо волейболно поколение расте във Вършец

Нова генерация дребни волейболисти се образоват във Вършец.
Децата са втори и трети клас на СУ „ Иван Вазов “ като задачата на треньора Ангел Тодоров е да имат задоволително време да развият качествата си и да се обиграят.
Ангел Тодоров е учител по физическо образование и спорт в учебното заведение и единственият лицензиран треньор по волейбол в града и с огромен възторг от няколко години се занимава с деца на друга възраст. Помага му и неговият татко, който е бил професионален волейболист.
Младите гении напълно се устоят от общината. Закупени са екипи, раници и наколенки на всяко дете от известна спортна марка. Тренировките са безвъзмездни и се организират в спортната зала и на откритата площадка за волейбол в Боровия парк.
Малките волейболисти станаха част и от мачовете на националите ни против Испания като подаваха топките и чистеха игрището по време на срещите.
В края на месеца тимът на най-малките ще взе участие на шампионат в Червен бряг с присъединяване на още седем тима. Разбира се, при тези възрастови групи успеха не е главната цел на надпреварата, а насладата от спорта, увличането по волейболната игра и извличане на самочувствие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР