Нова философия или просто нови “семкаджйики”? Какво стои зад идеите

...
Нова философия или просто нови “семкаджйики”? Какво стои зад идеите
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Нова философия или просто нови “семкаджйики”?

Нова философия или просто нови “семкаджйики”? Какво стои зад концепциите на депутатите за промени в прокъсаната медийна среда, напоена с политическо въздействие. Могат ли да бъдат спрени рисковите осведомителни хибридки без да репресивната брадва на наказателните каузи. В студиото влизат медийният специалист професор Иво Драганов и членът на Комисията по просвета и медии в Народното събрание Стоян Михалев.

Здравеопазване и милионограбене: Хватки и трикове при моделирането на публичните поръчки за лечебни заведения и за лекуване. Господа депутати, затворете тази врата за здравни милионери на гърба на болния пациент! Гостуват журналистът Мартина Бозукова и икономистът Аркади Шарков, създатели на отчет за потвърдени далавери в бранша и вреди за стотици милиони.

Новото изпиране на Пеевски. Този път от Национална агенция за приходите. Как приходната организация запя остарялата приспивна ария за депутата, влезнал в политиката със остарял опел. От “БОЕЦ” изнасят нови данни за милиони, раздадени бонуси във Висш съдебен съвет, в инспектората към него, в Съвет за електронни медии и куп други държавни институции. И търсим отговор за задачата на тези поощрения. За резултати или за верноподаничество? Гостува Георги Георгиев - водач на гражданското придвижване, а по Skype се включва журналистът и основен редактор на Bird.bg Атанас Чобанов.

“Честно казано с Люба Кулезич” сряда от 20:00 ч.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР