Нова експертиза доказа, че известният шеф и жури в Мастър

...
Нова експертиза доказа, че известният шеф и жури в Мастър
Коментари Харесай

Софийска районна прокуратура предаде на съд шеф Андре Токев, шофирал е с 2 промила алкохол в кръвта

Нова експертиза потвърди, че известният началник и жури в " Мастър Шеф " АндреТокев е карал с цели 2 промила алкохол в кръвта по Околовръстното шосе на София. Популярният готвач бе арестуван на 31 октомври, а сега е под домакински арест.

Софийска районна внесе обвинителен акт в съда против 53-годишния началник.

" На 31.10.2021 година към 18,00 часа в гр. София, по ул. " Околовръстен път ", А.Т. е бил спрян от служители на реда след получeн сигнал, че обвиненият е минал с управлявания от него автомобил през бордюр в края на улицата, което довело до деформиране на четирите джанти, изпускане на налягането на гумите му и друга техническа нередовност.
свързани новини8417на 11.11.2021
А.Т. траял да кара автомобила и да криволичи с него по пътя. От допира на металните елементи на автомобила с асфалтовата настилка излизали искри, чувало се скърцане и стържене, само че обвиненият не спрял. Униформените му създали тест с " Дрегер 7410+ ", който отчел позитивен резултат от 1,90 на хиляда промила алкохол в кръвта. А.Т. е съпроводен до болница, където направил кръвен тест, който отчел, че е карал с централизация на алкохол в кръвта 1,79 на хиляда. Това е наложило назначението и правенето на спомагателна правосъдна химико-токсикологична експертиза в профилираната химикотоксикологична лаборатория, която посочила, че обвиненият е карал с централизация на алкохол в кръвта си над 0,5 на хиляда, а точно 2,00 на хиляда ", оповестиха от Прокуратурата.

От там прецизираха, че обвиненият е наказан за идентично закононарушение и все още на осъществяване на действието е бил в изпитателен период. " Той е наказван неведнъж с административни санкции поради неспазване на разпоредбите за придвижване по пътищата. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343Б, алинея 2 от Наказателен кодекс. В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи. Предстои делото против А.Т. да продължи в Софийски областен съд ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР