Нова двойка ще напусне “Един за друг в епизода на

...
Нова двойка ще напусне “Един за друг в епизода на
Коментари Харесай

Кои ще са следващите отпаднали в “Един за друг” 5?

Нова двойка ще напусне “Един за различен ” в епизода на най-позитивното сантиментално риалити довечера от 20:00 по NOVA. На дъното на класирането с бюджет от нула лв. се намират фермерът Петър и усмихната му жена Галена и двойката от Мадан - Дарина и Денис.

Обитателите на Вилата на любовта ще би трябвало да се изправят против някои от най-големите си уплахи и предубеждения свързани с животинския свят, борейки се за първото място в отборното тестване тази седмица.

Влечуги, гризачи, земноводни и куп любопитни въпроси ще застанат на пътя на всички участници, които ще отидат на екзотично странствуване из дебрите на най-дълбоките си страхове. Най-смелите и бързите ще съумеят да доближат крайната си дестинация доста по-богати, до момента в който най-бавните и несръчните ги чака тежка номинация, след която една двойка ще напусне конкуренцията вечно.

Отпадналата двойка ще гостува в формалния подкаст на предаването - “Един без различен ” с водещ Денислава Велкова. Той ще бъде разполагаем в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube незабавно след епизода на “Един за различен ”.

Могат ли да приказват хлебарките, какъв брой другарски настроени са змиите и има ли по какъв начин плъховете да бъдат котки? Гледайте довечера в 20:00 единствено по NOVA.

Всичко за „ Един за различен “ може да следите на  и в формалните профили на предаването във ,  и . 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР