Нова двойка се задава на светския хоризонт! Това са филмовият

...
Нова двойка се задава на светския хоризонт! Това са филмовият
Коментари Харесай

Борко Чучков заби близначката Доротея Толева

Нова двойка се задава на светския небосвод! Това са филмовият продуцент Борислав Чучков и моделката и актриса Доротея Толева.

Синът на композитора Виктор Чучков – Борко, и близначката хубавица Доротея се познават от дълго време, само че от най-малко половин година са съществено дружно, даже са сгодени, твърди мълвата. " Нямам причина да приказвам за персоналния си живот. Не го и върша ", сподели пред " България Днес " Борко Чучков, който по този начин и не отхвърли новината за връзка сред него и моделката.

Доротея е сестра на Емануела, жена на различен известен продуцент - Андрей. Двамата са женени от четири години и имат наследник на две години - Васил. Почти по същото време, в което стават гаджета Емануела и Андрей, сред Борко и Доротея прехвърча стрелата на любовта. С днешна дата и те живеят дружно, като мълвата твърди, че са сгодени. За женитба обаче публично и двамата не потвърдиха.

" Не обсъждаме живота си ", изясни от своя страна и красивата близначка. Все отново двойката не се крие, само че не счита, че връзките им би трябвало да бъдат притежание на хората, защото Борко Чучков има две деца - Евгени и Елена. Синът на музиканта Виктор Чучков дълго бе женен за дипломатката Наталия Узунова.

За любовта му с едната от близначките Толеви излиза наяве на премиерата на кино лентата " Снимки с Юки ", на който е продуцент и който взе премията на публиката на " София филм фест ". Тогава хубавицата Доротея го придружи на премиерата. Малко след тази лента Борко взе участие като артист и в тв сериал по Нова тв - " Господин Х и морето ".

" Рядко стоя пред камера и го върша единствено за планове, които одобрявам. Това е и първото ми присъединяване в сериал и се надявам на феновете да им хареса и да ги усмихна. Приех поканата на Димитър Гочев незабавно, тъй като харесах концепцията, сюжета, а и няколко дни във Варна лятото не са за изпускане ", описа тогава Борислав Чучков. Във кино лентата една от основните функции е поверена на обичаната му Доротея, а двамата изкарват фантастично лято.

Преди да се появи дългокраката хубавица, светските злословия свързваха името на Борислав Чучков с Рая Пеева. За това, че си падал по нея, стана ясно по време на фотосите на " Пеещите обувки " - игрален филм, обвързван с творчеството и живота на певицата Леа Иванова, в чийто облик влезе Рая. Бащата на Борко пък бе написал музиката. " Той толкоз бе вдлъбнат по нея, само че нещо не се получиха нещата ", настояват околните им. С днешна дата Рая Пеева е щастлива с артиста Явор Бахаров и също скоро ще става младоженка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР