Нова чалга звезда изгрява на поп фолк небосклона съвсем скоро.

...
Нова чалга звезда изгрява на поп фолк небосклона съвсем скоро.
Коментари Харесай

Транссексуалният Филип става фолк певица

Нова чалга звезда изгрява на поп фолк небосклона напълно скоро. И това не е какъв да е, а транссексуалният Филип Димитров, който през днешния ден към този момент е жена и се споделя Анджелина, оповестява HotArena.

Дебютната ария на Анджелина излиза през месец май и ще се споделя "Неустоима ".

Информацията разгласи самата Анджелина в мрежата. Бившето момче към този момент е записало парчето, а в идващите седмици ще снима и клип към нея. За видеото Анджи се допита до потребителите в мрежата. Все още не е ясна точната идея на клипа, само че 21-годишният транссексуален е безапелационен, че ще е новаторско и друго. Въпреки новината мнозина не одобриха тази самодейност съществено, а хомофобските прояви удариха върха си. "Ти колкото да приказваш, въобразявам си по какъв начин ще пееш ", "Побиват ме тръпки от теб, Фильо ", "Няма да устоя да си отрежа ушите " са част от гневните реакции против Филип-Анджелина. Въпреки това Анджелина споделя, че не се вълнува от сходни мнения и от дълго време е привикнала с тях.

"Не е нужно да можеш да пееш, с цел да станеш поп фолк изпълнителка, излъчването е значимо и други неща ", отвърна някогашният Филип. Не е ясно и коя продуцентската компания се е захванала с провокативната персона.

Роденият през 1998 година в Кюстендил Филип стартира да се захласва по момичешки облекла още от дребен. На 16 години взема решение, че ще трансформира фантазията си в действителност. Първо си пуска дълга коса, по-късно стартира да се гримира и да облича женски облекла. За да се трансформира в момиче, му оказват помощ и по-женските черти на лицето му.

На 18 година с позволението на фамилията си Филип се подлага на 3 интервенции за промяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца болки става същинско момиче. Днес тя няма нито един белег за предходния си живот. За фантазията му да стане същинска жена професионалните хирурзи изцяло отстраняват половия му член и му поставят бюст.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР