Нова Броудкастинг Груп продължава да осигурява най-богатото спортно съдържание на

...
Нова Броудкастинг Груп продължава да осигурява най-богатото спортно съдържание на
Коментари Харесай

Gong.bg и NOVA създават уникална онлайн платформа за Световното първенство по футбол

Нова Броудкастинг Груп продължава да обезпечава най-богатото спортно наличие на българския медиен пазар и като формален сътрудник на Световното състезание по футбол. – един от водещите спортни портали в България, ще предложи опцията потребителите да проследят в действително време най-интересното от Световното състезание по футбол в огромна онлайн платформа.

Освен в телевизионния ефир, всички 64 срещи от 22-ото издание на влиятелния шампионат, ще могат да бъдат проследени онлайн и в особено обособената секция. Първокласното спортно преживяване по време на Световното състезание по футбол, което тази година ще се организира в Катар, ще бъде допълнено от коментарно студио с фрагменти от мачове във виртуална действителност. Допълнително коментарните студиа от спортните канали на Нова Броудкастинг Груп ще бъдат предавани редом както в телевизионния ефир, по този начин и в уеб страницата.

Опитният екип на спортния портал и обичайното коментарно студио в ефира на NOVA, ще оправдаят високото доверие на футболните почитатели с огромно многообразие от любопитни вести, прогнози преди и след мачовете, както и подробни статистики за класиране, голове, асистенции, дузпи, картони, травми и санкции. Подкастът „ Лигата на джентълмените “ на коментатора Боби Борисов също ще може да бъде открит в онлайн платформата.
Подробни статистики от мачовете ще бъдат включвани във всяка една публикация, а също ще бъдат част и от специфичната секция на Gong.bg. В секцията най-запалените футболни почитатели ще могат да вземат участие и в игри онлайн с прогнози за резултатите, гласувания за състезател на мача и гол на деня.

Повече можете да научите тук –
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР