Нова анкета показва, че много американци искат Дуейн Джонсън Скалата

...
Нова анкета показва, че много американци искат Дуейн Джонсън Скалата
Коментари Харесай

Анкета: Близо 50% от американците искат Скалата да се кандидатира за президент

Нова анкета демонстрира, че доста американци желаят Дуейн Джонсън " Скалата " да се кандидатира за президент в бъдеще, заяви Fox5.
Изследователска компания Piplsay интервюира 30 138 души в цялата страна сред 2 и 4 април и откри, че 46% от американците биха желали да видят Скалата като собственик на Белия дом.
Освен това 40% от респондентите обявиха, че биха желали да видят Матю Макконъхи, който обмисля да се кандидатира за губернатор на Тексас, по този начин и Джонсън да се кандидатират за обществена служба.
По време на появяването си през 2017 година в " Шоуто на Елън Дедженерис " Джонсън съобщи, че " съществено обмисля " кандидатстване за президент.
В наши дни той в допълнение загатва за вероятно присъединяване в президентска конкуренция с новия си ситком " Young Rock ", който хроникира по-младите му години.
Според USA Today всеки епизод на шоуто включва звездата във подправени изявленията по време на изборната акция за 2032 година Въпреки че в Холивуд звездата да има планове за години напред, той към момента не е изключил един ден да се бори за Овалния кабинет.
" Бих помислил за кандидатстване за президент в бъдеще, в случай че това е, което хората желаят ", сподели Джонсън пред списанието през февруари. " Наистина имам поради това. Това зависи от хората...
Макконъхи обществено съобщи, че би се интересувал да се кандидатира за губернатор на Тексас през 2022 година, заявявайки, че би било " почетно нещо даже да се обмисля ".
" Е, това се появява доста в последно време. И в този момент ще ви кажа същото, което споделях, което е истина. Това не е изопачаване. И когато кажа, че е нещо, което премислям, това е по този начин ", сподели Макконъхи на Джими Фалън в The Tonight Show. " Почетно нещо е даже да мога да го премислям. "
Проучването също по този начин откри, че 39% от хората имат вяра, че известните персони биха станали положителни политици, като се има поради, че имат политическа склонност.
Участниците в изследването също бяха помолени да изберат най-известните персони, които биха желали да видят да се кандидатират за президент, което беше разграничено на две категории: мъже и дами.
За категорията звезда от мъжки пол Том Ханкс (22%) и Уил Смит (21%) се класираха най-високо, а за категорията звезди дами Анджелина Джоли (30%) и Опра Уинфрои (27%) бяха измежду най-популярните избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР