Нов вариант на , изолиран за първи път в Перу,

...
Нов вариант на , изолиран за първи път в Перу,
Коментари Харесай

Нов вариант на коронавируса от Перу набира скорост

Нов вид на, изолиран за първи път в Перу, набира все по-голяма скорост. Ламбда е включен в групата на представляващите интерес разновидности, само че Световната здравна организация не изключва той да бъде изместен в категорията на будещите паника, разгласи специалистът от СЗО Мария ван Керхов, представена от.

Ламбда се появява в Перу в края на лятото на 2020 година До появяването на индийските разновидности на болестта, този вид бе причина за множеството от заразяванията в Перу и към една трета от новите случаи на COVID-19 в Аржентина и Чили. " Работим с разнообразни учени и събираме информация от целия свят. Ако стигнем до извода, че този вид има нараснала степен на разпространяване или усилва смъртността, той може да бъде изместен в групата на предизвикващите паника ", изясни Ван Керхов и добави, че вирусът продължава да се трансформира.
 Странният случай с Перу и ковид Странният случай с Перу и ковид
Понеже у нас към този момент няма щабове за ковид с компактно телевизионно покритие, постанова се да изнесем интереса си на открито. И да проверим по какъв начин...

По думите й ще има огромен брой разновидности и други разновидности на ковид, включително и будещи паника. " Траекторията на развиване на обстановката във всяка обособена страна ще зависи от проектите по отбрана от разпространяването на COVID-19 и качествата за реализиране на тези проекти ", изясни специалистът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР