Нов центъра на заради действията на президента Румен и служебния

...
Нов центъра на заради действията на президента Румен и служебния
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV: Нов мощен протест срещу Радев и Кацаров блокира София: Срам ни е от вас, г-н президент

Нов центъра на поради дейностите на президента Румен и служебния му министър Стойчо Кацаров. За трети път в границите на два дни недоволни жители се събират в триъгълника на властта, с цел да изискат отпадане на въведените " зелени документи ", както и оставката на здравния министър Кацаров.
свързани новини139605на 20.10.2021
Вчера по обяд няколко хиляди души стачкуваха против новите противоепидемични ограничения, като се стигна даже до конфликти и арести, а пострадал се оказа просветителният министър Николай Денков.

По-късно вечерта стотици съперници на въведените от " зелени документи " първо стачкуваха пред Министерството на здравеопазването, а по-късно блокираха и придвижването по площад " Орлов мост ".

Днес недоволните жители се събират за под прозорците на властта още веднъж с гледище противоепидемичните ограничения, наложени от министъра на да отпаднат.

Припомняме, че за сходни дейности към този момент се оповестиха и от съвсем всички политически партии, а решенията на бяха оповестени за некомпетентни, като от ГЕРБ и Българска социалистическа партия също му желаеха оставката.
свързани новини40634на 21.10.202168232на 20.10.2021
Стотици жители се събраха на площада пред президентството с искане за оставка на здравния министър и унищожаване на зелените документи.

На недоволството са представители на партиите " Възраждане " и " Атака ". Сред протестиращите е водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, както и претендентите за президент и вицепрезидент от " Атака " Волен Сидеров и Магдалена Ташева.

" Миналата година ние бяхме тук, с цел да защитим господин Радев. Къде е в този момент да ни отбрани? Той съобщи българският народ и ни продаде за втория си мандат. Срам ни е от вас господин Радев, позор ме е от вас, че сте страхливец и не желаете да слезете при хората ", оповестиха протестиращите.

Представителите на " Възраждане " показаха неодобрение, че са били проверявани от полицията, преди да дойдат на площада. Сериозно е полицейското наличие и пред президентството, като даже наоколо изчакват и спомагателни екипи, които да се включат, в случай че се стигне до напрежение и конфликти.

" Днес не е в България, той е в чужбина. Очевидно това, което се случи, е трябвало да се случи, преди да отиде в чужбина, с цел да може да даде доклад, че сме вкарали този документ ", разяснява Костадин Костадинов от " Възраждане ", който посочи, че до въвеждането на тези зелени документи се стигнало след напън извън.

ГЛЕДАЙТЕ ПРОТЕСТА НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV:



















Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР