Нов специализиран микробус за нуждите на центровете за настаняване от

...
Нов специализиран микробус за нуждите на центровете за настаняване от
Коментари Харесай

Община Габрово обяви търгове за обновяване на автопарка

Нов профилиран микробус за потребностите на центровете за настаняване от фамилен вид „ Хризантема “ и „ Мирни дни “ ще закупи Община Габрово.

Стойността на публичната поръчка, за която може да се кандидатства до 13 септември 2018 година, е 77 870 лева с Данък добавена стойност. Средствата са от освободен запас в локалния бюджет след извършени отчуждителни процедури и осъществена спестовност при осъществяване на някои обекти в капиталовата стратегия, оповестиха от пресцентъра на общината.

Изисква се микробусът да има от шест до осем седящи места, както и да разполага с рампа за качване на инвалидни колички и място за тях. Бусът би трябвало да е оборудван в допълнение с защитни средства за трудноподвижни хора. Срокът за осъществяване на доставката е 120 календарни дни след подписване на контракта. Обществената поръчка е налична на адрес: https://op.gabrovo.bg/profil-na-kupuvacha/otkriti-protzeduri/488-.

В профила на купувача в общинската интернет страница е оповестена и социална поръчка с предмет „ Доставка посредством лизинг на нови МПС за потребностите на Община Габрово и второстепенните разпоредители с бюджет към нея “. Процедурата е разграничена на три обособени позиции за 9 автомобила на обща стойност 472 000 лева с Данък добавена стойност. Средствата са гласувани от Общинския съвет при планирането на бюджета за 2018 година

Необходими са две леки коли за потребностите на общинската администрация, както и по един високопроходим автомобил за нея и за МАИР „ Боженци “. Преценена е нуждата от закупуване на един товарен автомобил и една лека кола за чиновниците на зоната за платено почасово паркиране. За обслужването на потребителите на Домашния обществен патронаж в Габрово и даването на обществената услуга има потребност от нов товарен автомобил. За активността на Оперативна програма „ Благоустрояване “ са включени два товарни буса до 3,5 тона, оборудвани със самосвална уредба.

Срокът за осъществяване на доставките по другите обособени позиции е от 60 до 120 календарни дни. Заинтересованите претенденти могат да подават предложения до 17 септември 2018 година Обществената поръчка е налична на адрес: https://op.gabrovo.bg/profil-na-kupuvacha/otkriti-protzeduri/492-.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР