Нов смисъл - това е заглавието на последния дует на

...
Нов смисъл - това е заглавието на последния дует на
Коментари Харесай

Лора Караджова сложи край на творческата си криза, Кристо й помогна

" Нов смисъл " - това е заглавието на последния дует на Кристо и Лора Караджова, чието заглавие разказва чудесно края на креативната рецесия на изпълнителката. След дълги години, в който дъщерята на Данчо Караджов се беше отдала на майчинството, Лора още веднъж се завръща на музикалната сцена и не крие благодарността си към рапъра, който с изключение на сътрудник на сцената е и доста непосредствен неин другар. 

" Кристо ми даде едно рамо, което ми оказа помощ още веднъж да изляза на сцената ", сподели Лора Караджова и добави: " Беше доста мъчително да чувам радиото и толкоз ми се допяваше. При което той се свърза с мене, с цел да вършим още веднъж ария дружно. В момента работим интензивно отсега нататък и доста се веселя, че се завърнах ".

За Лора Караджова " Нов смисъл " не е просто ария, а нова глава от креативната ѝ кариера. 

" Песента е персонално за мен и паузата, която направих. Намирам нов смисъл да не преставам да върша музика. В текста става въпрос за нов смисъл в живота, в любовта. Тепърва ще направя още доста песни, които ще потвърдят завръщането ми. Стремя се да върша малко по-зрели текстове за по-зрели хора. Насочвам се към по-зрялата публика, а не към деца ", споделя още певицата пред " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР