Нов сигнал за домашно насилие - 19-годишно момиче от Кресна

...
Нов сигнал за домашно насилие - 19-годишно момиче от Кресна
Коментари Харесай

Сигнал за домашно насилие: 19-годишно момиче е отвлечено и бито от бивш приятел

Нов сигнал за домашно принуждение - 19-годишно момиче от Кресна твърди, че е отвлечено и грубо пребито от своя някогашен другар.

Ивана Симова се прибира от Лондон в къщата на баба си в Кресна предходната сряда. Същият ден в дома й някогашният й другар я атакува пред очите на 76-годишната й баба и братовчедка й, споделя тя.

След побоя мъжът я качва принудително в автомобила си и я води в гориста околност край града.

Когато той ме смъкна от колата, боят стартира с два извънредно мощни шамара, от които ми причерня и паднах на земята. И стартира с доста мощни удари, с юмруци, с телефона, с ръце... по моята глава. Аз се пробвах да се предпазя по някакъв метод и му повтарях, че ме боли главата, да спре, споделя момичето.

Ивана твърди още, че преди да си тръгне от мястото, мъжът се е опитал да я блъсне с колата си. Разказва още, че се е чувствала безсилна и е очаквала някогашният й приетел да я убие.

След като вижда по какъв начин 19-годишното момиче е качено принудително в колата на някогашния й другар, братовчедка й стартира да я търси. Но не се обажда в полицията.

Помислих, че ще я убие и просто в тези 15 минути се молих, тя да е жива и здрава, да я намерим жива и здрава и да не я убие, споделя Йоана Вангелова.

Пребитата жена въпреки всичко съумява да звънне за помощ на братовчедка си. Открива я в доста неприятно положение - с подутини, раздрани облекла и в кръв. Подават сигнал в полицията.

Мъжът е арестуван за 24 ч., само че след това е освободен с мярка „ подписка ".

От Окръжна прокуратура - Благоевград, споделиха за bTV, че причинителят е притеглен като обвинен за похищение, за което се планува наказване „ отнемане от независимост " от 3 до 10 година Заподозреният отхвърли коментар.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР