Жесток побой над 19-годишна шокира жителите на Кресна. Младото момиче

...
Жесток побой над 19-годишна шокира жителите на Кресна. Младото момиче
Коментари Харесай

19-годишна жестоко пребита от гаджето си в Кресна

Жесток побой над 19-годишна шокира жителите на Кресна. Младото момиче е било свиреп пребито от някогашния си другар Богдан, който първо я отвлякъл, завлякъл я е на неоживено място, където ѝ нанесъл голям брой удари в главата.

Ивана и братовчедка ѝ Йоана се прибрали се от чужбина, където учат, с цел да видят баба си. Докато трите са дружно в къщата, влиза някогашният другар на Ивана, съумява да вземе телефона ѝ с принуждение. „ След което влезе в къщата, беше нападателен и атакува мен, баба ми и братовчедка ми. Обиждаше ни. Беше оставил букет рози на масата, стартира да ги къса и хвърля, до момента в който ме питаше дали имам различен другар. Настояваше, че в случай че не съм с него, няма да ми разреши да съм с никой ", споделя потърпевшата, представена от Нова.

По думите потърпевшата задачата на 21-годишния мъж е тя да не живее в Кресна и да няма различен другар.

Мъжът взима телефона на Ивана, девойките потеглят след него. В следствие той я качва в колата му, на седалката до шофьорската. „ Половината ми крайници бяха на открито и се влачеха. Вратата беше отворена, притискайки ми краката от самото начало. Той потегли, баба ми ме дърпаше в профил, братовчедка ми застана пред колата. Той беше жесток, щеше да я сгази и нея “, изяснява младата жена.

Богдан я води на пусто място, където, по думите ѝ, нанася тежък побой. „ Казваше, че ще умра в този миг “, споделя тя.

Братовчедката на жертвата споделя, че я намерили в тежко положение. „ Беше цялата в кръв, разрошена, раздърпана, подута и колкото да вървеше. Нечовешко положение “, прибавя Йоана.

Родителите на насилника Богдан са посетили къщата на Ивана, настоявайки тя да отдръпна жалбата в полицията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР