Нов сезон на Ергенът. През тази седмица пошлото риалити ще

...
Нов сезон на Ергенът. През тази седмица пошлото риалити ще
Коментари Харесай

Учени изследват Ергенът

Нов сезон на " Ергенът ". През тази седмица пошлото риалити ще владее ефира през идващите три месеца. 

" Ергенът “ е формат, който съумя да се нагоди към вкусовите желания, които са на доста ниско равнище. В САЩ предаването към този момент има 27 сезона, а в Германия в момента се излъчва 14-ият.  Предизвиква интерес по целия свят - в Австралия и Нова Зеландия, Канада, Англия, Япония, Виетнам, Русия, Израел и на още доста места.

Предаването и персонажите вътре даже са послужили като музи за основаването на научнопопулярни публикации.

Според откривателите от Института по логика на психиката към Университета във Вюрцбург в " Ергенът " се следят доказателства за еволюционните теории при избора на сътрудник, 

За изследването, представено от " Deutsche Welle ", са изследвани общо 169 разнообразни сезона на въпросния ефирен формат. Тук би трябвало да се има поради, че в някои страни се излъчва и предаване с жена в основната роля, за чието сърце се борят няколко мъже.

 Резултатите в резюме демонстрират, че когато дамата е тази, която би трябвало да си избере един от претендентите за сътрудник, шансът за това връзката да просъществува е по-голям. Докато мъжете избират по-младите партньорки, дамите по-често избират мъже, които са по-близо до тяхната възраст. Продължителността на връзките, почнали по време на " Ергенът "  обаче не се влияе от пола на избиращия.

Но дали тези теории са в действителност толкоз обикновени и важат ли и за съвремието? Изводите от тях имат своите недостатъци, считат откривателите. Освен всичко друго, те признават, че протичащото се в предаването може и да не е персонално решение на основните герои, а на продуцентите. Така че безконечният въпрос за това дали риалити форматите протичат по прелиминарен сюжет си остава настоящ.

И въпреки всичко: съгласно изследването 8% от двойките в предаването  фактически вземат решение да се оженят. Въпреки рецензиите, ориентирани към  " Ергенът ", риалити малкия екран към този момент се е трансформирала в твърда част от телевизионния пейзаж.

Хората гледат тези излъчвания както в телевизионния праймтайм, по този начин и в платформите онлайн, където могат да се насладят на флирт, кавги и всичко, което предлага реалити малкия екран.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР