Нов сблъсък в сферата на киното се заформи между режисьора

...
Нов сблъсък в сферата на киното се заформи между режисьора
Коментари Харесай

Максим Генчев изхвърли сина на Сашо Дойнов от филма за Ботев

Нов конфликт в областта на киното се заформи сред режисьора Максим Генчев и актьорите Ники Илиев, Александър Дойнов и сина му Станислав.

В началото на годината режисьорът на кино лентата за Ботев разкри, че наследникът на Бойко Илиев е измежду одобрените герои. В следствие се оказа, че ролята била обещана на Станислав. Заради разразилия се скандал легендата на Военния спектакъл Сашо Дойнов отказал да играе в лентата.

" Каза ми, че ролята е особено за мен. Щял да написа още и още, с цел да се получи мечтаната картина. Пишеше текстове, учех сюжети... Мина половин година и още нямаше развиване по въпроса. Виждах, че наближава 2020 и още веднъж се свързах с него. Говорихме по тематиката ден преди да пусне публично известие, че моята роля е взета от Ники Илиев. Тогава му споделих: " Ей, човеко, остава си, нали? ". Не остана. А ние сме другари - едно време баща и той са прекарвали време дружно, около ВИТИЗ и ученето. Не се прави по този начин! ", споделя подлъганият Станислав Дойнов пред Телеграф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР