Нов ремонт на Дунав мост заради проблема фуга в българския

...
Нов ремонт на Дунав мост заради проблема фуга в българския
Коментари Харесай

Нов ремонт на Дунав мост заради проблема фуга в българския участък

Нов ремонт на Дунав мост поради казуса фуга в българския сектор. Нов ремонт ще промени организацията на придвижване по Дунав мост при Русе сред 13 и 31-ви май. Причината – спешен ремонт на фуга на оборудването.

За осъществяването му ще бъде лимитирано прекосяването в 20-метров сектор в лентата в посока Гюргево, а придвижването ще бъде пропускано поетапно в двете направления в лентата за Русе. След като бъдат изпълнени спешните действия в тази лента, което ще продължи към 10 дни, трафикът ще бъде стеснен в лентата за Русе и транспортните средства ще бъдат пропускани поетапно в ремонтирания сектор.
Преминаването през моста ще се контролира от гранична полиция.
От Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извиниха за породеното стеснение, само че прецизираха, че спешните действия са нужни и наложителни. Апелът към  водачите е да пътуват деликатно, да следват прецизно поставената пътна сигнализация, да съблюдават отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания, застрашаващи сигурността на останалите пътуващи.

Припомняме, че АПИ възнамерява главен ремонт на Дунав мост след завършек на летния сезон. Той ще продължи две години и е на стойност близо 45 милиона лв.. Пламира се цялостна замяна на асфалтовата настилка, на панелите, хидроизолация, нови ограничаващи системи, маркировка и други

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР