Нов проект на жилищен комплекс в най-зеления район на Пловдив

...
Нов проект на жилищен комплекс в най-зеления район на Пловдив
Коментари Харесай

Просторно, уютно, изгодно – новият проект в най-зеления район на Пловдив

Нов план на жилищен комплекс в най-зеления регион на Пловдив – „ Западен” притегля вниманието на пазара. Лидерът в строителството стартира построяването на „ Западен 5”, който се намира при започване на квартал Прослав – на кръстовището на „ Албена” и „ Колкотница”. Локацията е отзивчива, като е покрай главната пътна артерия – Пещерско шосе, в това време, той е прикрит от шума на трафика.

„ Западен 5” се намира покрай другите нови комплекси на – “Green Gardens”, които провокираха същински възторг в региона. Новият план се отличава с шир към секциите на комплекса, както и в самите жилища. Цената пък е повече от преференциална – до 740 евро на квадратен метър.

Комплексът е разграничен на 4 секции, като той е очакван с подземно равнище и петжилищни надземни етажа. Той се състои от 102 броя жилището, избени пространства, 84 подземни паркоместа и 22 надземни открити места за коли. От общия брой 106 паркоместа, 7 броя са планувани за хора в неравностойно състояние. Осигурени са също по този начин общо 24 бр. велосипедни паркоместа.

Квадратурата на жилищата е разнообразна – за всеки усет и потребности. Апартаментите варират от 40 кв.м до 105 кв.м в четирите секции. Партерните етажи имат и лично дворно място.

Конструкцията на постройката е безгредова, формирана от стоманобетонни плочи, греди, колони и шайби с монолитно осъществяване. Предвидената дограма е PVC със стъклопакет, а входните порти са AL със стъклопакет. Комплексът ще разполага с близо 1500 квадратни метра озеленяване и зони за отдих.

Стартовата цена на продажбите е до 740 евро на квадратен метър.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР