Нов политически залп от управляващите към президента. От ГЕРБ обвиниха

...
Нов политически залп от управляващите към президента. От ГЕРБ обвиниха
Коментари Харесай

ГЕРБ обвини Румен Радев в лъжа

Нов политически залп от ръководещите към президента. От ГЕРБ упрекнаха косвено президента в неистина по отношение на визитата на съветския патриарх.

Цветан Цветанов подложи на подозрение думите на президентската администрация, че стенограма при срещата не е водена. Още сутринта в студиото на NOVA той изясни, че съгласно него стенограма има, само че съзнателно не се дава от президентството. Причината – по този начин щяло да стане ясно, че президентът не е защитил националното самочувствие. 

„ Винаги, когато се вършат интернационалните срещи и то на такова равнище, се прави стенограма ”, съобщи Цветанов.

„ То нямаше стенограма, не знам какво търсят под вола теле ”. С тези думи Волен Сидеров отвърна сътрудниците си в ръководството, а от президентството отхвърлиха да разясняват думите на Цветанов.

„ Румен Радев е индивидът, който приказва повече като политически водач на план, а не като президент на България ”, сподели още водачът на ГЕРБ. 

Цветанов упрекна Румен Радев и Българска социалистическа партия, че търсят политическа дестабилизация, която да докара до предварителни избори. 

„ Ако от ГЕРБ не са разбрали, ние сме съпротива. Власт се клати посредством кавги. Ние сме „ за ” предварителни избори. Виждаме, че те не могат да се оправят, тъй като и европредседателството сякаш огромен триумф, само че това е единствено в главите на ГЕРБ ”, разяснява Драгомир Стонев от Българска социалистическа партия.

Въпреки трусовете при Патриотите, Волен Сидеров успокои, че разпад в обединението няма да има, тъй като връщането на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи в ръководството за тях е недопустимо. За разлика от сериозните мнения на ГЕРБ за президента, Сидеров го похвали.

„ Г-н Радев сподели нелоша физическа форма с това кормено възлизане, единствено че се прави от ВИС. Сега, в случай че Цветанов може да направи коремно възлизане, да го направи и той ”, сподели Сидеров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР