Нов политически сблъсък заради . От показаха таблица с цените

...
Нов политически сблъсък заради . От показаха таблица с цените
Коментари Харесай

Нов сблъсък: ГЕРБ обвиниха кабинета "Петков" в изкуствен ръст на цените на горивата 


Нов политически конфликт поради. От демонстрираха таблица с цените за всеки ден от предходната година.

От партията упрекнаха кабинета " Петков " в изкуствено им завишаване, което било довело до 3 милиарда лв. загуби. Последва и отговор от някогашния министър на енергетиката Александър Николов.

“Сравняваме я с цената на бензина и дизела в последния ден на – 11-ти май 2021 година. Обърнете внимание, че тогава петролът “уралс ” е бил 67 $, а междинният за целия интервал е 76 $. Само за един ден бензин и дизел е надписан с 9,1 млн. Лева ”, сподели Делян Добрев от.

" Ние с Делян Добрев, Теменужка Петкова и Георг Георгиев си поиграхме да извадим разликите в цените на бензина, нафтата, всеобщите горива, което се използва, освен по месеци, а по дни. Искаме да ви срещнем какво е извоювано от джоба на българите, всеки ден какво е вадено, тъкмо резултатът на горещата жаба. Това те направиха с българския народ – сложиха го в една тенджера и го свариха ", уточни водачът на.

“Празнословието е нещо, което аз не мога да разясня, тъй като се употребява за политически фойерверки. Не може да се приказва за сериозен бранш без действителни обстоятелства и данни. Цената сега на съветския нефт е толкоз ниска колкото е през декември 2020 година ”, сподели някогашният министър на енергетиката Александър Николов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР