Нов пик на заразяване с ще имаме 14 дни след

...
Нов пик на заразяване с ще имаме 14 дни след
Коментари Харесай

Лекар: Нов пик на заразяване с COVID-19 ще има 14 дни след празниците

Нов пик на заразяване с ще имаме 14 дни след Новогодишните и Коледните празници. Той ще е сред 10 - 15 януари. Това предвижда по Нова телевизия доцент от белодробната болница в София.
Тя бе безапелационна, че би трябвало да се учим от опита на Израел, който за 15 дни 2 млн. души. На въпрос дали си е сложила ваксина, тя съобщи, че към момента не, тъй като не е напълно на първа линия. " Бих си поставила от РНК имунизациите. Те допускат едно по-дълго деяние ", съобщи доцент Велизарова. Тя съобщи, че при вируса имаме съществуване на клетъчен имунитет, а освен изработването на антитела. " Не всички лаборатории могат да вършат проучването за клетъчния имунитет ", посочи още експертът.
 Съобщиха публично какъв брой са нежеланите реакции при над 4700 имунизирани против ковид в България Съобщиха публично какъв брой са нежеланите реакции при над 4700 имунизирани против ковид в България
От 4739 ваксинирани против COVID-19 души в България (всичките с РНК имунизацията на Pfizer/BioNTech), има докладвани единствено 4 нежелани реакци...
Попитана дали след слагането на ваксина човек може да заразява, тя съобщи, че това е неуместно изказване. " Високата смъртност у нас от ковид се дължи на това, че българите са доста заболели. Ние не се профилактираме, а това е доста значимо ", сподели доцент Велизарова.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР